1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Cansu Dere’nin paylaşımları sosyal medyayı salladı: Cansu’nun özgüveni tavan olurken Acun da affetmedi…
Cansu Dere’nin paylaşımları sosyal medyayı salladı: Cansu’nun özgüveni tavan olurken Acun da affetmedi…

Cansu Dere’nin paylaşımları sosyal medyayı salladı: Cansu’nun özgüveni tavan olurken Acun da affetmedi…

Başrollerinde Caner Cindoruk ile Melis Sezen ile paylaşımlarını yaptığı Sadakatsiz dizisinin güzel oyuncusu Cansu Dere dizisinin sezon finali yapması ardından soluğu bir anda tatilde aldı. Cansu tatilde bir araya geldiği isimlerden birisi de Acun olduğu dikkatleri çekti. Ünlü yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı o anları sosyal medya hesabında paylaşırken Cansu Dere de sıfır makyaj olmadan verdi

A+A-

Başrollerinde Caner Cindoruk ile Melis  Sezen ile paylaşımlarını yaptığı Sadakatsiz dizisinin güzel oyuncusu Cansu Dere dizisinin sezon finali yapması ardından soluğu bir anda tatilde aldı. Cansu tatilde bir araya geldiği isimlerden birisi de Acun olduğu dikkatleri çekti. Ünlü yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı o anları sosyal medya hesabında paylaşırken Cansu Dere de sıfır makyaj olmadan verdiği poz ile adeta sosyal medyanın sallanmasına neden oldu.

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine can veren Cansu Dere sezon finali ile diziyi geride bırakırken Survivor finali ardından da Acun Ilıcalı ikilisi solukları Çeşme sınırlarında aldılar. Dostlukları ile bilinen ikili tatilde de bir araya geldi. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün Cansu Dere ve İbrahim Büyükak’ın da bir arada olduğu arkadaşlarını ağırladı. Davet yemeğinin menüsü ile Masterchef yarışmasının sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu tarafından hazırlandı. Ilıcalı davet sırasında Dere ile olan resmini sosyal medyada paylaştı.

Makyajsız hali ile sosyal medyayı salladı…

Cansu Dere makyajsız hali ile adeta sosyal medyayı salladı. Daha önce de makyaj yapmayı pek sevmediğini söyleyen güzel oyuncu bu huyunu genlerine borçlu olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz günlerde bir yandan da çiçekler takarak verdiği bikinili pozu ile de ne kadar özgüvenli bir kadın olduğunu göstermişti. Bu paylaşımı adeta dakikalar içerisinde binlerce beğeni almıştı. Düzgün fiziği ile de adeta göz büyülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.