1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Çalışanlar ve Öğrenciler Sevinçten Havalara Uçacak! Tam 12 Gün Tatil Müjdesi Geldi!
Çalışanlar ve Öğrenciler Sevinçten Havalara Uçacak! Tam 12 Gün Tatil Müjdesi Geldi!

Çalışanlar ve Öğrenciler Sevinçten Havalara Uçacak! Tam 12 Gün Tatil Müjdesi Geldi!

Sevindirici haber geldi! Çalışanlar ve öğrenciler, yaklaşan bayramla birlikte tam 12 gün sürecek dev bir tatilin müjdesini aldılar. Yapılan son düzenlemelerle birlikte 10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı, Çarşamba gününe denk geliyor ve 12 Nisan'da sona eriyor.

A+A-

Sevindirici haber geldi! Çalışanlar ve öğrenciler, yaklaşan bayramla birlikte tam 12 gün sürecek dev bir tatilin müjdesini aldılar. Yapılan son düzenlemelerle birlikte 10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı, Çarşamba gününe denk geliyor ve 12 Nisan'da sona eriyor. Öğrenilen bilgilere göre, 9 Nisan Salı günü kamu kurumları yarım gün çalışacak ve Pazartesi günü ise tatil ilan edilecek, böylece Ramazan Bayramı tatili toplamda 12 güne çıkacak.

Öğrencilerin ise sevinçleri bir kat daha arttı, çünkü bu haberle birlikte ikinci dönem ara tatilleri de belli oldu. Yarıyıl tatili 22 Ocak'ta başlayacak ve 2 Şubat'ta sona erecek. İkinci dönem 5 Şubat'ta başlarken, ilk ara tatil ise 8 Nisan ile 12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

2024 senesinin, hem kamu personelleri hem de öğrenciler için birçok tatil fırsatı sunması bekleniyor. Ayrıca, yılbaşından sonraki gün olan 1 Ocak Pazartesi günü de resmi tatil olarak belirlendi. Bu tatil dönemiyle birlikte kamu personelleri ve öğrenciler, üç günlük bir bayram tatiliyle yeni yıla girecekler. Detaylı takvim bilgileri için resmi kurumların duyurularını takip etmek faydalı olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.