1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çağlar Söyüncü İçin En Ciddi Teklif Manchester City’den
Çağlar Söyüncü İçin En Ciddi Teklif Manchester City’den

Çağlar Söyüncü İçin En Ciddi Teklif Manchester City’den

Bu sene gösterdiği mükemmel performans ile İngiltere’nin elit savunma oyuncuları arasında giren Çağlar Söyüncü için Manchester City en güçlü aday olarak ön plana çıkıyor.

A+A-

İngiltere’de ligin en dikkat çekici takımlarının başında Leicester City takımı geliyor. Ligde 45 puanla lig ikincisi konumunda olan Leicester oynadığı akıllı futbol ve defans hattı ile ön plana çıkıyor. Ligin en iyi defans hattına sahip Leicester City’de temsilcimiz Çağlar’da performansı ile ön plana çıkıyor. 

Çağlar gösterdiği performans ile Avrupa’nın en güçlü takımlarının radarına girerek bu sene defans hattında çok büyük sorunlar yaşayan Manchester City takımı ara transfer döneminde temsilcimizi kadrosuna katmak için kesenini ağzını iyice açacağı ifade ediliyor. Her ne kadar Leicester City milli oyuncumuzu satmak istemese de Manchester City’in olası bir yüksek teklifine hayır diyemeyeceği konuşuluyor.

Masadaki Rakam 70 Milyon Euro

Çağlar Söyüncü’nin daha 23 yaşında olması, hala gelişime açık bir oyuncu olması, savaşçı yapısı ve oyunu geriden rahatlıkla kurabilmesi gibi özellikleri sebebiyle Manchester City takımı Çağlar’ın uzun süreli bir proje olarak görüyor.

Eğer transfer bedelinin 70 milyon Euro seviyesine gelmesi ile Çağlar’ın ikinci yarıyı City’de geçirebileceği ifade ediliyor. Çağlar için birçok Avrupa devi de oldukça istekli olsa da bu seviyelere çıkılmasının oldukça zor olduğu bu sebeple milli oyuncumuzun City’ye oldukça yakın olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.