1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Burcu Biricik Başına Gelen Taciz Olayını Anlattı! Güzel Oyuncu Bağırabildiği İçin Kurtulduğunu Söyledi
Burcu Biricik Başına Gelen Taciz Olayını Anlattı! Güzel Oyuncu Bağırabildiği İçin Kurtulduğunu Söyledi

Burcu Biricik Başına Gelen Taciz Olayını Anlattı! Güzel Oyuncu Bağırabildiği İçin Kurtulduğunu Söyledi

Magazindeki son gündemlerde Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulaması haberlerinden bahsederken güzel oyuncu Burcu Biricik de yıllar önde başına gelmiş bir taciz olayını anlattı.

A+A-

Magazindeki son gündemlerde Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulaması haberlerinden bahsederken güzel oyuncu Burcu Biricik de yıllar önde başına gelmiş bir taciz olayını anlattı. Güzel oyuncu bu taciz olayını anlatırken başına taciz gelmeyen bir kadının olmadığını düşündüğünü de belirtti. Aynı zamanda bu konuşmada yıllar önce kendi başına gelen bir taciz olayını da anlattı.

Önceki akşam Arnavutköy’de arkadaşlarıyla birlikte bir mekândan çıkarken görüntülenen Burcu biricik basın mensuplarıyla sohbet etti. Yapılan sohbette Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında çıkan haberlerden bahsedilirken Burcu Biricik de yıllar önce yaşamış olduğu taciz olayını anlattı.

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz Gündemi Hakkından Konuşurken Kendi Başına Gelenleri Anlattı

Magazin gündemine bomba gibi düşen Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz haberleri ardından Burcu Biricik de basın mensuplarıyla yaptığı sohbette kendi başına gelenleri anlattı. Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulaması haberleri ardından Burcu Biricik olayı net olarak bilmediğini ve o yüzden konuyla alakalı bir şey söyleyemeyeceğini dile getirdi.

Ancak kadınlara uygulanan şiddetin hiçbirinin kabul edilemez olduğunu belirten Burcu Biricik tekrar olarak olayın ne kadar gerçek olduğunu bilmediğini belirtti. Bir sürü kadının şiddete maruz kaldığını dile getiren güzel oyuncu, muhabirlerin soruları üzerine kendisinin de yaşadığı cinsel tacizlerin olduğunu belirtti.

Kendisine sorulan soru üzerine Burcu Biricik, başına bir şiddet olayının gelmediğini ancak taciz olayları yaşadığını söyledi. Her kadının hayatında tacizlere maruz kaldığını belirten güzel oyuncu, bu durumun normalleştirilemeyen bir gerçek olduğunu da sözlerine ekledi.

İçinde bulunduğumuz koşullarda kadınların bu tür olaylara dolmuş, metro ve akla gelebilecek her alanda maruz kaldığını belirten Burcu Biricik sözlerine devam etti. Kadınların kimseyi taciz etmemesi ve şiddet göstermemesi karşısında erkeklerin de kadınlara göstermeye hakkı olmadığını ve bunun korkunç bir zihniyet olduğunu dile getirdi.

Kadına şiddet ve taciz konusu hakkında düşüncelerini dile getiren Burcu Biricik, geçmişte kendisinin de yaşadığı bir taciz olayından bahsetti. Kendi başına gelen olayda o an bağırabilme ve insanlardan yardım isteme gücünün olduğunu söyledi. Aynı zamanda insanların da ona yardım edebilecek gücünün olduğunu belirtti. Son olarak sözlerine bunun kabul edilebilir bir şey olmadığını ekleyen Biricik, “İnşallah bir gün bu zihniyetten kurtuluruz.” sözlerini de ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.