1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Burçin Terzioğlu'nun sevgilisi Umut Duygu kimdir, Kaç yaşında?
Burçin Terzioğlu'nun sevgilisi Umut Duygu kimdir, Kaç yaşında?

Burçin Terzioğlu'nun sevgilisi Umut Duygu kimdir, Kaç yaşında?

Burçin Terzioğlu ile birlikte sıklıkla gözükenUmut Duygu, son günlerin araştırılan isimleri arasında. Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan (BESYO) mezun olan Umut Duygu, magazin ve dergi dünyasını yakından takip edenler tarafından yaşam öyküsü merak ediliyor. Peki, Umut Duygu kimdir?

A+A-

Burçin Terzioğlu ile birlikte sıklıkla gözükenUmut Duygu, son günlerin araştırılan isimleri arasında. Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan (BESYO) mezun olan Umut Duygu, magazin ve dergi dünyasını yakından takip edenler tarafından yaşam öyküsü merak ediliyor.

Burçin Terzioğlu'nun sevgili Umut Duygu, 9 Mart 1984'te İstanbul'da doğdu. Haliç Üniversitesi'de Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tahsili alan Umut Duygu, Crossfit, Fitness, Boks, Kickboks ve Fonksiyonel eğitim alanlarında eğitim vermeye devam ediyor.

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

İstanbul'da dünyaya gelen Burçin Terzioğlu, oyunculuk kariyerine çocukluğunda sinema filmleriyle başladı. Mahallenin Muhtarları dizisinde TV izleyicisinin önünde “Simge” karakteriyle ortaya çıkan Terzioğlu, daha sonra “Kınalı Kar”, “Kadın İsterse”, “Fırtına”, “ Ezel ” , “Merhamet” projelerinde yer aldı

Ayşegül rolünü oynadığı "Poyraz Karayel" projesinde 3 sezon boyunca öncelikle Altın Kelebek ve Gazeteciler Derneği olmak üzere başlıca üniversiteler tarafından En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Daha pek çok ödül ile kariyerini taçlandıran Burçin Terzioğlu başarılı kariyerine devam ediyor.

Son olarak, Türkiye'nin ilk Netflix dizisi "Hakan: Muhafız" ın "Rüya" karakterini canlandırdığı Burçin Terzioğlu, kasım ayında gösterime girecek olan "Güzellik Portresi" adlı filmde yer aldı.

BURÇİN TERZİOĞLUNUN ROL ALDIĞI PROJELER

  • Kurşun / Leyla / 2019
  • Hakan: Muhafız / Rüya / 2018-2019
  • Poyraz Karayel / Ayşegül / 2014-2017
  • Merhamet / Deniz / 2013
  • Ezel / Azad / 2009-2010
  • Ey Neredesiniz / Zeliş / 2009
  • Fırtına / Zeynep / 2006
  • Kadın İsterse / Demet / 2004
  • Kınalı Kar / Pınar / 2002
  • Mahallenin Muhtarları / İkon / 1992-2002

umut-duygu-kimdir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.