1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Burak Yılmaz’ın Yeni Sözleşmesi Tepki Çekti
Burak Yılmaz’ın Yeni Sözleşmesi Tepki Çekti

Burak Yılmaz’ın Yeni Sözleşmesi Tepki Çekti

Sezon başında başkanlığı bırakan Fikret Orman’ın gider ayak Burak ile yaptığı anlaşmada Beşiktaş aleyhine çok önemli maddelerin bulunduğu açıklandı.

A+A-

Sezon başında taraftarlardan ve camianın ağır toplarından gelen tepkiler üzerine görevi bırakan Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman’ın görevi bırakmadan önceki yaptığı anlaşmalar tepki toplamaya devam ediyor.

Fikret Orman'nın görevi bırakma kararı aldıktan sonra daha henüz yeni seçim yapılmadan önce Eylül ayında 34 yaşındaki Burak Yılmaz ile yaptığı yeni mukavele gündeme bomba gibi düştü.

Eski sözleşmede Burak Yılmaz’ın alacağı garanti ücret düşerken opsiyon hakkı Beşiktaş takımında bulunurken yenilenen sözleşmede 2020’ya kadar Burak Yılmaz’ın sözleşmesi uzatılırken ünlü forvete garanti ücret olarak 25,8 milyon TL ödenecek. Üstelik bu rakam bonuslarla birlikte 35 milyon TL’ye kadar çıkabiliyor.

Sözleşme Şartları Tamamen Beşiktaş Lehine

Fikret Orman’ın görevi bırakmasına rağmen Beşiktaş aleyhine böyle ağır şartları olan bir anlaşma imzalaması büyük tepkiye nende oldu. Normal şartlarda bu sene sona erecek sözleşmede bulunan 1 senelik opsiyon maddesi Beşiktaş kulübüne aitti.

Fakat bu yeni sözleme ile sezon sonundan itibaren Burak yılmaz 12 milyon 600 bin TL garanti ücret alacak. Ayrıca lig ve Avrupa’da 10,15 ve 20 maçta oynadığında 1 milyon 600 binden başlayarak 4 milyon 800 bin TL’ye kadar bonus alabilecek.

Üstelik oyuncusunu tüm imaj hakları da Burak Yılmaz’a ait olacağı açıklandı. 34 yaşındaki bir oyuncuya böyle ağır bir sözleşme verilmesi Beşiktaş’a atılmış büyük bir kazık olarak ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.