1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Burak, Ali Rıza’yı Zor Duruma Düşürüyor! Arıza 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Burak, Ali Rıza’yı Zor Duruma Düşürüyor! Arıza 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Burak, Ali Rıza’yı Zor Duruma Düşürüyor! Arıza 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show Tv ekranlarında yaklaşık iki ay önce başlayan Arıza dizisi kaldığı yerden hızlı bir şekilde devam ediyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanırken 8.bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığını izleyiciler merak etmekte. Peki Arıza 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

A+A-

Show Tv ekranlarında yaklaşık iki ay önce başlayan Arıza dizisi kaldığı yerden hızlı bir şekilde devam ediyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanırken 8.bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığını izleyiciler merak etmekte. Peki Arıza 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 

Show Tv ekranlarının popüler dizilerinden birisi olan Arıza dizisi Tolga Sarıtaş, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ayça Ayşin Turan gibi başrol oyuncularından oluşmaktadır. Farklı bir hikayesi ile başlayan Arıza dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümleri ise oldukça merak edilmekte.

Arıza Yeni Bölümde Neler Oldu?

Arıza yeni bölümünde; Salman karşısında zor durumda kalan Ali Rıza ve Haşmet’i bir isim var ki şaşırtmaktadır. Burak yaptıkları ile birlikte Ali Rıza ve Haşmet’i şaşırtır. Gerçekleşmeyecek olan sevkiyatın nedenini Burak olarak gören Ali Rıza bir şeyler düşünmektedir.

Ali Rıza, Burak’ın yaptıklarına şaşırırken bir yandan da depodan silahları nasıl aldığını düşünmektedir. Konsorsiyum toplantısı gerçekleşirken bu toplantıda Burak insanlara vaat ettikleri şeyler ile dikkat çekmektedir. Koltuk sahibi olabilmek için büyük bir adım atan Burak, istediğini başarmaya çok yakındır.

Bu sürede Ali Rıza çalınan silahları düşünürken, silahlara bir şekilde ulaşır. Ulaşır ulaşmasına fakat Burak yine yapacakları ile Ali Rıza’yı zor duruma düşürmektedir.

Arıza 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu bölüm nefes keserken dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı ise merak edilmekte. İzleyiciler bu akşam ki yayınlanan yeni bölüm ile birlikte ekranlara kitlenirken fragmanı da araştırmaktadır. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşam ki bölümü bittikten hemen sonra yayınlanmaktadır. Sizde Arıza dizisinin yeni bölüm fragmanını Show Tv resmi sayfasından ve Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.