1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bugün başvuru yapan herkese 15.000 TL anında şipşak verilecek! Kampanyalar başladı Bu fırsatı kaçırmayın!
Bugün başvuru yapan herkese 15.000 TL anında şipşak verilecek! Kampanyalar başladı Bu fırsatı kaçırmayın!

Bugün başvuru yapan herkese 15.000 TL anında şipşak verilecek! Kampanyalar başladı Bu fırsatı kaçırmayın!

18 yaş üstü herkese müjde! Bugün başvuru yapanlara faizsiz nakit avans imkanı sunuluyor. Toplam 15.000 TL faizsiz nakit avans için bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Peki 15.000 TL faizsiz nakit avans nasıl alınır?

A+A-

18 yaş üstü herkese müjde! Bugün başvuru yapanlara faizsiz nakit avans imkanı sunuluyor. Toplam 15.000 TL faizsiz nakit avans için bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Peki 15.000 TL faizsiz nakit avans nasıl alınır?

Bankalar arasında faizsiz nakit avans rekabeti devam ediyor. Temmuz ayının ortalarına yaklaşırken birçok banka düşük faizli kredi kampanyalarının yanı sıra 15.000 TL faizsiz nakit avans kampanyaları sunmaya başladı. Ayrıca koşulsuz ve koşulsuz faizsiz nakit avans verilmektedir. 6 ay vadeli 0 faizli nakit avans kullanmak isteyenler için detaylar belli oldu. 18 yaşından büyük herkes başvurabilir. Bugün başvuranlara anında ödeme yapılıyor.

Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Albaraka Türk, Finansbank gibi bankalar faizsiz nakit avans yarışına girdi. Bankalar müşteri çekmek için 0 faizli destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. Faizsiz nakit avans kampanyalarından biri de Akbank'tan geldi.

Başvuranlara 15.000 TL faizsiz ödeme yapılacak. Üstelik şartlar oldukça kolay. Kampanyaya 18 yaşını doldurmuş herkes başvurabilir. Ancak son başvuru tarihi 31 Temmuz 2023. Faizsiz nakit avans desteği almak için başvuru süresini kaçırmadan başvurun. Kampanyaya katılım koşulları ve vade seçenekleri de belirlendi. Peki 15.000 TL faizsiz nakit avans nasıl alınır?

AKBANK'TAN 15.000 TL'YE KADAR FAİZSİZ NAKİT

Avans Akbank, faizsiz nakit avans kampanyalarında rakiplerini geride bıraktı. Banka tarafından yapılan duyuruda faizsiz nakit avans kampanyasında üst limitin 15.000 TL'ye çıkarıldığı belirtildi. Kampanyaya katılmak isteyenlerin Akbank müşterisi ve kredi kartı kullanıcısı olması gerekmektedir. 18 yaşını dolduran Akbank müşterileri şubeye bile gitmeden ATM'den faizsiz nakit avans başvurusunda bulunabilirler. Vadesi geçmiş kredi kartı borcunun bulunmaması ve bankaların kara listesinde bulunmamak da diğer şartlar arasındadır.

Akbank'ın 15.000 TL faizsiz nakit avans kampanyasına son başvuru tarihi 31 Temmuz 2023 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar başvuranlar nakit avans kampanyasından yararlanabilecek. Akbank'ın 0 faizli nakit avans kampanyasında geri ödeme 6 ay vade ile yapılıyor.

2023 TEMMUZ AYINDA FAİZSİZ NAKİT AVANS VEREN BANKALAR

Peki, Akbank dışında hangi bankalar faizsiz nakit avans veriyor? Akbank en fazla faizsiz nakit avans veren banka olarak öne çıkarken, 10.000 TL ile sınırlı 0 faizli nakit avans veren bankalar da bulunmaktadır. İşte Temmuz 2023'te faizsiz nakit avans veren bankalar:

QNB Finansbank: 10,000 TL

Garanti BBVA: 10,000 TL

Kuveyt Türk: 10,000 TL

Akbank: 15,000 TL

Yapı Kredi: 10,000 TL

ATM'LERDEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Akbank'ın ve diğer bankaların faizsiz nakit avans kampanyalarından yararlanmak için banka şubesine gitmenize gerek yok. Bankamatiklerden hızlı bir şekilde başvurabilir ve ödemeyi bankadan anında alabilirsiniz. Koşulsuz ve koşulsuz faizsiz nakit avans kampanyaları için son başvuru tarihini kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.