1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bu siteden alışveriş Yapanlara Yapı Kredi 100 TL Worldpuan veriyor! İşte katılım şartları ve diğer detaylar
Bu siteden alışveriş Yapanlara Yapı Kredi 100 TL Worldpuan veriyor! İşte katılım şartları ve diğer detaylar

Bu siteden alışveriş Yapanlara Yapı Kredi 100 TL Worldpuan veriyor! İşte katılım şartları ve diğer detaylar

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Yapı Kredi, eşi benzeri olmayan bir kampanyaya imza attı. Kampanya detaylarına göre belirlenene alışveriş sitesinden alışveriş yapan banka müşterileri, 100 TL’ye kadar World puan kazanıyor. Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi’nin yaptığı kampanyanın detayları haberimizde…

A+A-

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Yapı Kredi, eşi benzeri olmayan bir kampanyaya imza attı. Kampanya detaylarına göre belirlenene alışveriş sitesinden alışveriş yapan banka müşterileri, 100 TL’ye kadar World puan kazanıyor. Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi’nin yaptığı kampanyanın detayları..

Yapı Kredi 100 TL’ye kadar World puan

Yapı Kredi Bankasının yaptığı açıklamaya göre, Amazon.com.tr ile bir iş birliği yapıldı. Bu iş birliği çerçevesinde yapılan kampanya ile, Yapı Kredi Worldcard sahipleri; 6 Temmuz ila 31 Temmuz tarihleri arasında Amazon.com.tr’den yapacakları ilk 500 TL ve 999 TL arasındaki alışverişleri için 50 TL, 1000 TL ve üzerindeki alışverişlerinde ise; 100 TL World puan kazanacak.

Kampanyaya katılım için ise; Yapı Kredi Bankası World Kart sahiplerinin SMS ya da müşteri temsilcileri aracılığı ile katılım sağlaması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.