1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Bu market Tarım Kredi’yi solladı Ayçiçek yağı 123,90 TL’ye düştü! inanılmaz kampanya En çok indirim yeni ayçiçek yağına geldi!
Bu market Tarım Kredi’yi solladı Ayçiçek yağı 123,90 TL’ye düştü! inanılmaz kampanya En çok indirim yeni ayçiçek yağına geldi!

Bu market Tarım Kredi’yi solladı Ayçiçek yağı 123,90 TL’ye düştü! inanılmaz kampanya En çok indirim yeni ayçiçek yağına geldi!

Migros marketlerde yapılan indirimler için son 3 gün. 4 Litre komili ayçiçek yağında şok kampanya. Fiyat sabitleme trendine katılan gelişmiş marketlerden Migros, yaptığını kampanyalarda bir adına bir yenisini daha ekledi. Hem sanaldan hem marketlerden indirimlerini açıklayan Migros market, 4 litre komili ayçiçek yağında dev gibi bir kampanya başlattığını duyurdu.

A+A-

Migros marketlerde şok kampanya! 4 litre Komili ayçiçek yağında inanılmaz kampanya! Fırsatlar için son 3 gün.Migros, fiyat etiketlerini açıkladı. En çok indirim yeni ayçiçek yağında yapıldı. Fırsat için son gün 12 Ocak. İşte Migros marketin etiket indirim fiyat listesi…

Migros marketlerde yapılan indirimler için son 3 gün. 4 Litre komili ayçiçek yağında şok kampanya. Fiyat sabitleme trendine katılan gelişmiş marketlerden Migros, yaptığını kampanyalarda bir adına bir yenisini daha ekledi. Hem sanaldan hem marketlerden indirimlerini açıklayan Migros market, 4 litre komili ayçiçek yağında dev gibi bir kampanya başlattığını duyurdu. İşte 3 gün indirimde olan fiyatların ayrıntıları…

Migros, çeşitli fırsatları ile vatandaşların yanında olan zincir marketlerden biri. Fiyat sabitlemenin dışında birçok indirim sağlayan Migros market bu kez de yağ kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya dahilinde Komili 4 litre ayçiçek yağı fiyatı çok indirildi. Peki bu indirim ne kadar oldu? İşte Migros marketin yapmış olduğu yağ kampanyası ve diğer indirimlerin ayrıntılı fiyat listeleri…

3 GÜNLÜK İNDİRİM

Migros market, internet üzerinden yaptığı indirimleri vatandaşlara iletti. Türkiye genelinde bulunan Migros marketlerde 12 Ocak tarihine kadar geçerli olan ayçiçek yağı kampanyası indirimleri başladı. Bu kampanya özelinde 4 litre komili ayçiçek yağı fiyatı 123,90 TL’ye düştü. Money Club kartı olan ve Money Bonus ile yapılan alışverişler indirimden fayda sağlayabilecek. Kampanyadan faydalanmak için son gün 12 Ocak.

MİGROS MARKET 12 OCAK SON GÜN AYÇİÇEK YAĞI FİYAT LİSTESİ

Migros market sadece yağ fiyatlarını indirmedi. Kampanya dahilinde birçok üründe indirim sağlandı. İndirimli yağ fiyatları şu şekilde:

Migros 5 litre Pet Ayçiçek Yağ En Ucuz 149,50 TL +1 FİYAT 29,90 TL/lt.

Migros 2 litre Ayçiçek Yağı En Ucuz 69,75 TL +2 FİYAT 34,88 TL/lt.

Migros 1 litre Ayçiçek Yağı En Ucuz 37,50 TL +1 FİYAT 37,50 TL/lt.

Migros market kampanyalarından faydalanmak için 3 gününüz var. 12 Ocak’a kadar geçerli olan indirimlerinizde Money Club kartınızı ve Money Bonus ile alışverişinizi gerçekleştirmeyi unutmayın. İndirimlerden faydalananın. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.