1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Böyle Annelik Olur mu Dedirtti! Şeyma Subaşı Dans Etti 7 Yaşındaki Kızı Melisa Eşyaları Taşıdı..!
Böyle Annelik Olur mu Dedirtti! Şeyma Subaşı Dans Etti 7 Yaşındaki Kızı Melisa Eşyaları Taşıdı..!

Böyle Annelik Olur mu Dedirtti! Şeyma Subaşı Dans Etti 7 Yaşındaki Kızı Melisa Eşyaları Taşıdı..!

Şeyma Subaşı Instagram paylaşımları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son attığı video ile takipçilerini ikiye bölen Şeyma Subaşı, 7 yaşındaki kızı melisa ile birlikte Marmaris’te tatil yaparken paylaştığı video ile tepkileri üzerine topladı.

A+A-

Sahilde yürüyen Şeyma Subaşı o anlarını video çektirdi Instagram hesabında paylaşmak için çekilen videoda 7 yaşında olan kızı Melisa Ilıcalı çantaları taşırken Şeyma Subaşı sahil kenarında yürüdüğü anların videosunu çekiyordu. Sosyal medya hesabında paylaştığı bu video takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağmuruna tutuldu.

Dünya genelini sarmış olan korona virüs salgını nedeni ile bu yıl yurt dışına çıkamayan Şeyma Subaşı, tüm yazı Türkiye’de geçirmek durumunda kaldı. Bir süredir 7 yaşındaki kızı Melisa Ilıcalı ile birlikte Marmaris’te tatil yapan Şeyma Subaşı nerdeyse gününün tamamını Instagram hesabından paylaşıyor paylaştığı bu anlardan biri olan çanta taşıma videosu, 7 yaşındaki kızı Melisa Ilıcalıya çanta taşıttığı video sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki getirdi.

Takipçileri İkiye Bölündü

Bikinisi ile denize doğru dans ederek ilerleyen Şeyma Subaşı, bu anları Instagram hesabından paylaştı videoda dikkat çeken bir detay vardı ki Şeyma Subaşı dans ederek ilerlerken 7 yaşındaki kızı Melisa ise birden fazla çantayı taşımaya çalışıyordu. Şeyma Subaşının dans ederek ilerlemesi ve kızı Melisa Ilıcalının çanta taşıması herkesi şok etti.

seyma-subasi-melisa-ilicali.jpg

seyma-subasi-melisa-ilicali-001.jpg

Dans ettiği videonun ardından Melisaya neden çanta taşıdığı sorusunu yönelterek yeni bir video çeken Şeyma Subaşı bu hareketi ile bir kez daha tepki yağmuruna tutuldu. Instagram hesabından yaptığı bu iki paylaşımın ardından sosyal medya kullanıcıları ve Şeyma Subaşının takipçileri ikiye bölündü. Bir kısım ‘küçücük çocuğa çanta mı taşıtıyorsun’ diye yağdırırken diğer bir kısım ise ‘bunda herhangi bir sakınca yok ki’ diyerek Şeyma Subaşına destek oldular.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.