1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Borcu olanlar dikkat! Bu bankalar borç kapama kredisi vermeye başladı, hemen başvurun!
Borcu olanlar dikkat! Bu bankalar borç kapama kredisi vermeye başladı, hemen başvurun!

Borcu olanlar dikkat! Bu bankalar borç kapama kredisi vermeye başladı, hemen başvurun!

Kredi borcu kapatmak ve transfer kredisi vermek için şuan birçok banka harekete geçti. Vatandaşlar tarafından son zamanlarda en çok araştırılan konulardan bir tanesi haline geldi.

A+A-

Tüm vatandaşlar borçlarını tek bir çatı altında toplamak ve bir nebze de olsa rahatlatıcı olan fırsatlardan yararlanmak için emek sarf ediyorlar. Oldukça düşük faiz oranları ile birçok bankadan verilen kredi herkesin biraz da olsa rahat nefes almasına yardımcı olacak.

Kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi veren bankalar için düzenli bir şekilde ödeme yapıyor olmak ilk sırada yer alan konulardan bir tanesidir. Peki bu konu hakkında hangi bankalar fırsat sunuyor ve faiz oranları neye göre belirleniyor? Bu yazımızda sizler için kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi veren bankalar hangileri onlar hakkında merak edilen tüm detayları derledik.

Vatandaşlar için kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi veren bankalar en merak edilen konulardan bir tanesi oluyor. Her ne kadar vatandaşlar online bir şekilde başvuru yapabilir miyiz diye araştırmalarına devam ediyor olsa bile hala bu durum için bir yol bulunmadı. Sadece banka şubelerine giderek vatandaşlar kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi veren bankalardan yardım almayı tercih edebiliyor. Her ne kadar bankaları arayarak yapmak isteyen vatandaşlar yer alsa bile şu an için daha öyle bir durum söz konusu olamıyor.

Kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi veren bankalar hangileridir?

Kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi veren bankalar hangileri olduğu vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen konulardan bir tanesi oluyor. Vatandaşların tüm borçlarını en azından tek bir çatı altında toplamak için yardımcı olma kapsamında bazı bankalar yüzde 0 oranları ile kredi imkanları sunuyor. Sizler için kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi veren bankalar hangileri olduğunu derledik.

  1. Akbank kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi alternatifleri için tam 12 ay vade ile beraber 20 bin TL ye varan imkanları sunarak kredi veriyor.
  2. QNB Finansbank müşterileri için özel olarak belirlenen faiz oranları ile beraber kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi alternatifleri için tam 12 ay vade ile beraber 30 bin TL ye varan imkanları sunarak kredi veriyor.
  3. İNG Bank kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi alternatifleri için müşterilere özel olarak hazırlanan faiz oranları ile beraber 20 bin TL ye varan imkanları sunarak kredi veriyor.
  4. Garanti bankası kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi alternatifleri için tam 36 ay vade ile beraber 25 bin TL ye varan imkanları sunarak kredi veriyor.
  5. Denizbank kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi alternatifleri için müşterilerine özel bir şekilde sundukları faiz oranları ile beraber 20 bin TL ye varan imkanları sunarak kredi veriyor.
  6. Ziraat bankası ve Şekerbank da kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi alternatifleri sunan bankalar arasında yer alıyor.

Belirlenen bankalar farklı bankalar üzerinde borçları yer alan müşterilerin borçlarını kapatarak tek bir çatı altında toplamak için farklı faiz oranları ve vade imkanları ile beraber fırsat sunuyor.

Kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi ne demek ve hangi borçları kapsıyor?

Vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi de kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi ne anlama geliyor ve hangi borçlar için imkan sağlanıyor olduğu olarak dikkatleri çekiyor. Bu kapsamda;

Borç transferini kapsayan işlemler;

  1. Başka bankalardan alınmış olan ihtiyaç kredileri
  2. Farklı bankalardan alınan kredi kartı borçları
  3. Değişik bankalardan alınmış olan araç kredi borçları için verilecektir.

Kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi kimler için hangi şartlar ile verilecek?

Kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi; farklı bankada kredi kartı borcu ve kredi borcu olan vatandaşlar için şubelere gidilerek yapılan başvurular sonucunda verilecektir. Vatandaşlar hangi banka üzerinde bu durumu yerine getirmek isterler ise ona göre banka şubelerine gitmeleri gerekir. Bireysel olarak yapılacak başvurular için vatandaşların bireysel müşteri departman kısmına gitmeleri gerekirken esnaf olan müşterilerin ticari ya da KOBİ müşteri kısımlarına gitmeleri şartı aranıyor.

Bankalara şahsi bir şekilde gidilerek yapılan başvuru adımlarının ardından hangi bankalarda kimlerin ne kadar borçları varsa ekran üzerinde gözlenecektir. Gereken tüm şartlara uygun olan vatandaşların başvuruları ardından yapılan ufak bir çalışmanın ardından ne kadar kredi olması gerektiği incelenir. Aylık ödeme miktarlarının belirlenmesinin ardından başvuran vatandaşlar kabul ederse borcun olduğu tüm bankalara ödemeler yapılır. Fakat müşterilerin bu kapsamda nereye ne kadar borcu varsa o bankaları arayarak haber vermesi gerekir. Aksi bir durum meydana gelerek paralar askıda kalabilir. Bu yüzden yapılan EFT işlemlerinin ardından müşterilerin bankaları arayarak durumu anlatması ve borçları kapatma talebinde bulunması gerekir.

Kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi nedir?

Son zamanlarda bir hayli gündemde yer alan konulardan bir tanesi olan kredi kartı borç kapatma ve transfer kredisi vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi oluyor. Vatandaşların farklı bankalara kredi kartı ya da kredi borcu olması gerekir. Başvuru yaparak bu borçları tek bir çatıda toplama olayına denir. Tüm bankalara olan borçlar başvuru yapılan banka tarafından ödenir. Böylece vatandaşlar birden fazla değil de tek bir çatı altında olan borçlarını ödemeye başlarlar. Tek bir yere borçlu olurlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.