1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Borcu olan vatandaşlara 50 bin TL kredi müjdesi! Finansbank, Akbank, Vakıfbank ve Denizbank borç kapatma kredisi!
Borcu olan vatandaşlara 50 bin TL kredi müjdesi! Finansbank, Akbank, Vakıfbank ve Denizbank borç kapatma kredisi!

Borcu olan vatandaşlara 50 bin TL kredi müjdesi! Finansbank, Akbank, Vakıfbank ve Denizbank borç kapatma kredisi!

Borç kapatma kredisi veren birçok banka şu süreçlerde vatandaşların rahat etmesine olanak sunuyor. Transfer kredisi olarak da isimlendirilen bu seçenek vatandaşların zorlu günlerde borçlarını ödemesi için büyük bir rahatlık. Şu an birden fazla banka içerisinde borcu olan vatandaşlar için kamu ve özel bankalar borç kapatma destekleri sunuyor. Kaynak: Bankalardan borç kapatma kredisi müjdesi verildi

A+A-

Bankalardan borç kapatma kredisi müjdesi verildi! En yakın şubeye gidip hemen kredinizi alabilirsiniz…

Borç kapatma kredisi veren birçok banka şu süreçlerde vatandaşların rahat etmesine olanak sunuyor. Transfer kredisi olarak da isimlendirilen bu seçenek vatandaşların zorlu günlerde borçlarını ödemesi için büyük bir rahatlık. Şu an birden fazla banka içerisinde borcu olan vatandaşlar için kamu ve özel bankalar borç kapatma destekleri sunuyor. Borcu olan vatandaşlar için de oldukça rahatlatıcı bir çözüm yolu olacak.

Vakıfbank borç kapatma kredisi şartları ve kimler alabilir?

Vakıfbank sayesinde farklı bankalara olan borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar şu an bankadan 50 bin TL ye varan kredi çekme haklarını kullanabilirler. Tek bir bankaya bağlı kalarak diğer tüm borçlardan kurtulmak için kişilerin son altı ay içerisinde sigortalı bir şekilde çalışıyor olma şartı aranıyor. 36 aya varan vade imkanları ile bu krediden yararlanmak mümkün olacak.

TEB farklı bankaların borcunu kapatmak için kredi imkanı sunuyor

Uygun faiz oranları ile beraber ücret ve komisyon talep etmeden sadece TEB şubelerine gitmek yeterli oluyor.

Denizbank borç kapatma kredisi ile vatandaşların rahat etmesini sağlayacak

36 aya varan Denizbank borç kapatma kredisi olanaklarından yararlanmak isteyen vatandaşların bu bankadan maaşlarını alma şartı bulunuyor. Bunun haricinde kefil şartı bulunmazken farklı bankadan maaş alan vatandaşlar buraya maaşlarını taşıdıktan sonra rahat bir şekilde yararlanabilecek.

Akbank borç kapatma kredisi ile zorlu günler daha kolay atlatılacak

Akbank sadece kendi müşterisi olan vatandaşlar için kredi imkanı sunacak. 36 aya varan vade imkanları ile yüzde 1.25 faiz oranları ile kredi vermeye devam ediyor. Bankalardan başvuru yapmak yeterli olacak.

Finansbank borç kapatma kredisi sunan bankalardan bir tanesi

Finansbank borç kapama kredisi için sadece bankalara giderek yüz yüze başvuru yapmak yeterli olacak.

Borç kapatma kredisi yani transfer kredisi nedir?

Korona virüs süreçlerinde borçlarını ödemek konusunda zorluk çeken vatandaşlar artık borcunu tek bir çatı altında toplayabilecek. Gerekli şartlara uygun olan kişiler kendilerine uygun bir bankaya başvuru yapacak ve kredi imkanlarından yararlanacak. 36 aya varan vade imkanları ile son zamanlarda meydana gelen bu uygulama binlerce vatandaşın rahat etmesine yardımcı olacak. Her bankanın kendisine göre şartlarının olduğuna dikkat etmek gerekecek.

Borç kapatma kredisinden kimler, hangi şartlar ile yararlanma hakkına sahip olacak?

Şu an farklı bankalarda borcu olan vatandaşlar tüm borçlarını tek bir banka altında toplama hakkına sahip. Birçok kamu ve özel bankalar tarafından sunulan kredi için yüz yüze başvurular yapılabileceği gibi arayarak ya da internet üzerinden de yapılabilecek. Müracaat sırasında bireysel olan müşterilerin bireysel müşteri departmanından, esnaf olarak başvuru yapılacaksa da ticari ya da KOBİ müşteri departman kısmından gerçekleşmesi gerekiyor.

Başvuru yapıldığı an kredi alınmak istenen banka, başvuru yapan kişilerin hangi bankaya ne kadar borcu var anlık olarak görüntüleyebilecekler. Bunun ardından ne kadar kredi çekilmesi gerektiği hesaplanır ve vatandaşlar da kabul ederse krediler kapatılır. Her ne kadar bankalar bu kredi borçlarını kendileri kapatmak adına gerekli bankalara gönderiyor olsalar bile vatandaşların da borçlu olunan bankayı arayarak durumu ifade etmesi gerekir. Aksi halde para karşı tarafa ulaşmaz ve askıda kalır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum