1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Borç kapatma kredisi ile tüm borçlarınızı kapatın! 3 Ay ödemesiz hemen başvuru yapın!
Borç kapatma kredisi ile tüm borçlarınızı kapatın! 3 Ay ödemesiz hemen başvuru yapın!

Borç kapatma kredisi ile tüm borçlarınızı kapatın! 3 Ay ödemesiz hemen başvuru yapın!

Korona virüs salgını ardından bankalara borçları olan kişiler kredi çekemezken QNB Finansbank’tan borç kapatma kredisi imkânı sunuluyor. 3 ay ertelemeli olarak sunulan kredi imkânı sayesinde borçlarından bunalan vatandaşlar zorlu süreç sonrasında kredi alarak nefes alabiliyorlar.

A+A-

Korona virüs salgını ardından bankalara borçları olan kişiler kredi çekemezken QNB Finansbank’tan borç kapatma kredisi imkânı sunuluyor. 3 ay ertelemeli olarak sunulan kredi imkânı sayesinde borçlarından bunalan vatandaşlar zorlu süreç sonrasında kredi alarak nefes alabiliyorlar. QNB Finansbank tarafından korona virüs salgını sürecinde işsiz kalan ve ekonomik yönden zora düşmüş olan vatandaşlara borç kapatmaları için kredi veriliyor.

Vatandaşlar bu kredi imkânından faydalanarak ilk taksitlerini en az 3 ay erteleyebilmekte ve diğer bankalara olan borçlarını kapatarak rahat bir nefes alabilmektedirler. Ödeyemedikleri borçları nedeniyle finansal anlamda zorluk çeken kişiler bu kredi imkânlarından faydalanabilirler. İşte habere ilişkin diğer detaylar..

Borç Kapatma Kredisi Koşulları Nelerdir?

Korona virüs salgını süreci ardından zora düşen vatandaşlar borç kapatma kredisi koşulları neler diye merak ediyor. QNB Finansbank tarafından sunulan bu kredinin şartları şunlardır:

  • Diğer bankalara bulunan kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçları Borç Transferi Kredisi ile QN Finansbank’tan transfer edilebilir.
  • Diğer bankalara yapılan EFT işlemleri sonraki iş gününde tahsil edilen bankaya ulaşır.
  • Şube ekranında yer alan tutar üzerinde transfer yapılmamaktadır. Eğer ihtiyaç kredisi borcunun tamamı aktarılmışsa kredi kartı borçları kısmi olarak transfer edilebilir.
  • Ek hesap ve konut kredileri bu kapsamda yer almamaktadır.
  • Kredi kartı borçları adına yapılacak olan transferlerde başka bir işleme gerek yoktur. Ancak kredi borçları için bankayla iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Borç Kapatma Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Borç kapatma kredisi başvurusu yapmak isteyen kişilerin ön başvurularını TC kimlik numaralarını 5030’a SMS olarak göndererek yapmaları gerekir. Bunun yerine Finansbank şubelerinden de ön başvurularını yapabilirler. Ön başvuruların sonuçlanması halinde diledikleri gibi QNB Finansbank Şubesi’nden başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Başvuru için gerekli olan evraklar ise kimlik belgesi, gelir belgesi ve adres bilgilerinin güncel olmaması halinde son üç ay içerisinde doğalgaz, elektrik, su, cep telefonu ya da sabit telefon faturasıdır.

Borç Kapatma Kredisi Faiz Oranı

QNB Finansbank tarafından sunulan borç kapatma kredisi faiz oranı %0.79’dur. 50 bin liraya kadar olan krediler 60 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak verilmektedir. 50 bin lira kredi çekilmesi durumunda 3 ay ertelemeli kredi taksit tutarı 833 TL, kredi tahsis ücreti 52.5 TL, sigorta prim tutarı 473.59 TL olmaktadır.

borc-kapatma-kredisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum