1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Borç kapatma kredisi! Bireysellere 25 bin, Esnaflara 60 bin TL
Borç kapatma kredisi! Bireysellere 25 bin, Esnaflara 60 bin TL

Borç kapatma kredisi! Bireysellere 25 bin, Esnaflara 60 bin TL

Garanti BBVA tarafından düzenlenen borç transferi kampanyası borçlarınızın tamamını 60 aya varan vadelerle tek bir çatı altında toplamanıza olanak sağlıyor. Kredi vadelerinin de uzatılmasına imkan veren kampanyaya katılmak için dilerseniz BBVA şubelerini bizzat ziyaret edebilir veya Garanti BBVA anında kredi hattını ( 444 0335) arayarak kampanya katılım şartları hakkında geniş bilgi sahibi olabili

A+A-

Tüketicilerin kullanımına sunulan ‘’Borç Transferi’’ kampanyası kapsamında farklı bankalardan almış olduğunuz bir ya da birden fazla sayıdaki bireysel ihtiyaç kredilerinizi dosya masrafı ödemeden ve bütçenize en uygun koşullarda transfer edebilirsiniz. Kampanyaya katılım sağlayarak dilerseniz ödeme vadelerinizi uzatabilir ve aylık ödeme tutarlarınızı düşürebilirsiniz. Ayrıca borçlarınızı birleştirerek, tek bir yerden ve aynı günde ödeme imkânına sahip olabilirsiniz.

Borç kapatma kredisi 3-60 ay vade

Garanti BBVA, borç transferi kampanyası kapsamında 3-60 ay arasında vadelendirme imkânı sunmakta olup, sağlanan kredi faiz oranları vade süresi ve alınan kredi miktarına göre değişkenlik göstermektedir. Bireysel kredi kullanan çalışan, emekli veya kira geliri sahiplerine 60 ay vade imkânı sunulurken, şahıs işletmeleri veya firma ortağı olup bireysel kredi başvurusu yapanlara 36 ay vade imkânı sunulmaktadır. Ticari maksatlı ihtiyaç kredisi kullanımlarında ise vade 36 aydır.

Garanti BBVA internet bankacılığı veya Garanti Mobil üzerinden kredi başvurusu yapabilecek olan katılımcılar, onaylanan miktar kadar kredi kullanabilmektedir. Garanti BBVA üzerinden maaşlarını almayan müşterilerin Garanti BBVA internet şubesi veya Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden alabilecekleri üst limit, bireysel müşteriler 25.000 TL, Esnaflar için 60.00 TL’dir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum