1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Bodrum belediye başkanından çarpıcı sözler! Mustafa Üstündağ’ı istenmeyen adam diye ilan ettiler…
Bodrum belediye başkanından çarpıcı sözler! Mustafa Üstündağ’ı istenmeyen adam diye ilan ettiler…

Bodrum belediye başkanından çarpıcı sözler! Mustafa Üstündağ’ı istenmeyen adam diye ilan ettiler…

Geçtiğimiz günlerde Bodrum sınırlarında meydana gelen Rally Bodrum ödül töreninin ardından meydana gelen kavgaya Mustafa Üstündağ’ın da karışması ve ardından gözaltına alınarak serbest bırakılması gelen bilgiler arasındaydı.

A+A-

Yaşanan kavgayı da gölgede kalmasına neden olan ralli hakkında çarpıcı açıklamalar Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras tarafından geldi. Bu anlarda ağzını açtı ve gözlerini yumdu. Aras tarafından gelen sözlerin ardından Bodrum Ticaret Odası Başkanı da Üstündağ hakkında gelen açıklamalar sırasında Bodrum’da istenmediğine dair açıklamalar geldi.

Tam 27 yılın ardından Bodrum sınırlarında ilk defa düzenlemesi yapılan ralli organizasyonu Rally Bodrum ödül töreni ardından Mustafa Üstündağ gölge düşüren ralli hakkında Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras konu hakkında ağzını açtı ve gözlerini yumdu. Aras tarafından gelen sözlerin ardından Bodrum Ticaret Odası Başkanı da Üstündağ hakkında gelen açıklamalar sırasında Bodrum’da istenmediğine dair açıklamalar geldi.

Rally Bodrum…

Geçtiğimiz Pazar günü sona eren Rally Bodrum otomobil yarışlarının olduğu günün hemen ardından araçların yer aldığı alanda çıkan gerginlik ön plana çıktı. Bunun arından adam çağırarak komitede yer alan üyeleri dövdüren Mustafa Üstündağ için çıkan olaylar ile ilgili olarak hem Bodrum belediye başkanı hem de BOTAV başkanı Ahmet Aras yanı sıra oda başkanları aracılığı ile Mustafa Üstündağ için Bodrum’da istenmediğine dair açıklama geldi.

Bu vandallığı ülkemize haykırmak için buraya geldik…

Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras, Mustafa Üstündağ için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karya otomobil sporları kulübü öncülüğü ile meydana gelen Bodrum tanıtma vakfı destekleri ile Türkiye otomobilciler federasyonu iş birliği ile Bodrum iline çok yakışan mükemmel ötesi bir organizasyon yapmak için bir araya geldik. Aslında yapılan bu organizasyon bir de ödül töreni ile örnek gösterilecek bir hale gelmişken ödül töreni sırasında meydana gelen birkaç hadsiz olayın ve çirkin davranışlardan ötürü basında çok farklı şekilde meydana geldi. Biz, oda başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşları aracılığı ile bu vandallık olaylarını bu magandalık olaylarını bu şiddet ve kendini bilmezlik olayları karşısında olayları ülkemize haykırmak zorundayız şeklinde ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.