1. HABERLER

  2. KONUT

  3. Birikiminiz Olmadan, Yalnızca Taksit Ödeyerek Kendi Evinizi Alın! Kredi Detayları Açıklandı…
Birikiminiz Olmadan, Yalnızca Taksit Ödeyerek Kendi Evinizi Alın! Kredi Detayları Açıklandı…

Birikiminiz Olmadan, Yalnızca Taksit Ödeyerek Kendi Evinizi Alın! Kredi Detayları Açıklandı…

Kendi evini almak isteyen ancak bir birikime sahip olmayan kişiler için güzel haberler geliyor. QNB Finansbank, HSBC Bank, Akbank ve Garanti bankaları müşterilerine herhangi bir peşinat talep etmeden kredi vermeye başlıyor. Birikiminiz olmadan, yalnızca taksit ödeyerek kendi evinizi nasıl alırsınız? Konut kredisini kimler alabiliyor? Koşulları nelerdir?

A+A-

Herkes kendi evine sahip olmayı ister ve bunun hayallerini kurar. Senelerce oturulan evlerin içerisindeki kira miktarları belki kredilere ödenmiş olsaydı, kişiler ev sahibi olacaktı. Fakat kira, masraflar ve faturalar söz konusu olduğu zaman kişiler bir birikim gerçekleştiremiyor. Söz konusu bankalar ise birikiminiz olmadan yalnızca taksit ödeyerek kendi evinizi alma imkanını sizlere sunuyorlar. Peki bu kredileri nasıl alabiliyorsunuz?

Kredi çekerek ev almak isteyen kişilerin rakamı oldukça fazladır. Konut kredisi çekecek olan kişiler 200.000 TL için %10’luk peşinat ödemek zorunda tutulurlar. Fakat bazı bankalarda bu oran %20 civarındadır ve daha fazla peşinat kişilerden talep edilir. Bu sebepten kaynaklı olarak evin değeri ne kadar fazla ise peşinat da o kadar çok olacaktır.

HSBC, Akbank, Garanti ve QNB Finansbank ise kişilere peşinat talep etmeden kredi verme imkanı sunuyorlar. Bankalar peşinat yerine kişilerden ev, arsa ya da araç gibi başka varlıkların tapularının gösterilmesini istiyorlar. Her bankaya göre istenilen yerin tapusu ve miktarı değişiklik gösteriliyor.

Hangi Bankalar %100 Kredi İmkanını Müşterilerine Sunuyor?

QNB Finansbank müşterisi olarak kolaylıkla birikiminiz olmadan yalnızca taksit ödeyerek kendi evinizi alın. Herhangi bir peşinat bu banka ile talep edilmiyor, üstelik müşterilere ise oldukça uzun vadeli kredi imkanları veriliyor. 180 aya varan vade imkanı ile QNB Finansbank kredi imkanını müşterilerine sunuyor. Kişilerin yaşı, maaşı, mesleği ve kredi puanına göre vadesi ve ödeme düzeni belirlenebiliyor. Bu kararlar doğrultusunda kişiler yalnızca taksit ödeyerek kendi evlerine alabiliyorlar.

Akbank şartları ise diğer bankalar ile aynı orandadır ve taksitleri ise eşittir. Bankaya yapılacak aylık ödeme miktarlarında farklılıklar bulunmaz. Üstelik Akbank müşterilerine 10 yıl boyunca süren vade imkanları tanıyor. Kişiler ekspertizin belirlediği değerin %100’ü kadar kredilerini bankadan alabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.