1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Birevim, Fuzulev, Eminevim, banka kredisi çekmeden nasıl ev sahibi olunur? Faizsiz, peşinatsız, kefilsiz ve taksitle ev sahibi olunur mu?
Birevim, Fuzulev, Eminevim, banka kredisi çekmeden nasıl ev sahibi olunur? Faizsiz, peşinatsız, kefilsiz ve taksitle ev sahibi olunur mu?

Birevim, Fuzulev, Eminevim, banka kredisi çekmeden nasıl ev sahibi olunur? Faizsiz, peşinatsız, kefilsiz ve taksitle ev sahibi olunur mu?

Faizsiz, kredisiz, peşinatsız, taksitle ev almanın en kolay yolu nedir? Faizsiz, kredisiz ve peşinatsız ev almanın artık bir hayal olmadığını biliyor musunuz? Aklınızın bir köşesinde her zaman ev almak fikri olsa da bir türlü bunu nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi bilmiyorsanız, o halde sizin için hazırladığımız yöntemlere bir göz atmanızı öneririz.

A+A-

Birevim, Fuzulev, Eminevim, banka kredisi çekmeden nasıl ev sahibi olunur? Faizsiz, peşinatsız, kefilsiz ve taksitle ev sahibi olunur mu?

Faizsiz, kredisiz, peşinatsız, taksitle ev almanın en kolay yolu nedir? Faizsiz, kredisiz ve peşinatsız ev almanın artık bir hayal olmadığını biliyor musunuz? Aklınızın bir köşesinde her zaman ev almak fikri olsa da bir türlü bunu nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi bilmiyorsanız, o halde sizin için hazırladığımız yöntemlere bir göz atmanızı öneririz.  Hayal olmadığını sizlere göstermek için, ev almanın en kolay yollarını araştırdık.  . Aslında bu yöntemler uzun yıllardır, birçok vatandaş tarafından biliniyor ve uygulanıyor.

Ev almak için uzun süredir bankaların faiz indirimi yapmasını bekliyorsanız, hiç beklemeyin! Neden mi? Çünkü artık faizsiz de istediğiniz eve hemen sahip olma imkânınız bulunuyor. Ev alırken defalarca düşünüp vazgeçmeniz son derece normaldir. Ev almak istiyorum ama asla kredi faizi ödeyemem, birikmiş param yok ve maddi durumum buna müsait değil dediğinizi duyar gibiyiz. O halde işte detaylar…

Banka kredisi çekmeden ev alabilirsiniz!

Ev almak bir hayal olmaktan öteye çıktı! Çünkü sizlere özel olarak araştırıp hazırladığımız ve listelediğimiz banka kredisi çekmeden, peşinatsız ve faizsiz ev alma yöntemlerini değerlendirip siz de hızlıca ev sahibi olabileceğinizi görmüş olacaksınız. Bu kurumlar şu ana kadar binlerce dar gelirli, orta gelirli veya iyi gelirli aile diye ayırt etmeksizin herkesi ev sahibi yapmayı başardı. Sundukları düşük taksitler, hatta ödeme planını sizin belirlemeniz sayesinde siz de bütçenize en uygun evi hemen alma fırsatı bulabilirsiniz. Tüm taksitlerinizi kendiniz belirliyor ve ödeme planını en uygun şekilde düzenleyebiliyorsunuz. Aylık elektrik faturam, su faturam, kiram olduğu sürece ben asla ev alamam demeyin! Çünkü geliriniz ne kadar düşük olursa olsun istediğiniz bütçeyi her ay düzenli ödemek şartıyla belirleyip, sıfır ve istediğiniz bir daireye sahip olmak için siz de bu kurumlardan yararlanıp hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Üstelik istediğiniz il, ilçe ve semtte dairelerinizi gönlünüze uygun şekilde seçme imkânınız da bulunuyor. Bir kurumda çalışıyorsanız, asgari ücret alıyorsanız veyahut da işiniz konusunda kaygılı olduğunuz için taksitleri ya ödeyemezsem diye endişe ediyorsanız; bahsini ettiğimiz kurumların bu konuda da bir çözümü elbette ki bulunuyor.  

Katılımevim faizsiz peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev almanızı sağlayan, en çok tercih edilen kurumlardan biri Katılımevim’dir. Bu kurum faizsiz ev alma imkânı sunuyor. Ayrıca taksitlerinizi de sizin belirlemenizi talep ediyor süreç tamamen bu şekilde ilerliyor. Katılımevim müşteri temsilciniz sizlere ödeme planı oluşturma konusunda destek oluyor. Katılımevim’i neden tercih etmeliyim diye sorduğunuzu da duyar gibiyiz. Çünkü Katılımevim uzun yıllardır Türkiye’de faaliyet gösterip birçok vatandaşı bahsi geçen sistem aracılığıyla ev sahibi yapmıştır. Sistemleri çok net ve anlaşılır bir şekilde ilerliyor. Faizsiz ve tamamen birikime dayalı bir finans desteği sağlıyor. Ayrıca bunun yanı sıra da tek bir ev alma seçeneği sunmuyor. Vatandaşlara hitap eden dört farklı ev alma katılım modeli uygulaması bulunuyor. Bu uygulamaların detaylarını inceleyerek size en makul gelene dâhil olup, bütçenize göre taksitlendirip dilediğiniz evi satın alabilirsiniz.  Kampanyalarına ilişkin detaylı bilgileri, internet adresleri üzerinden inceleyebilirsiniz.

Eminevim ile faizsiz, kredisi ev alabilirsiniz!

Yine ben bankaların faizlerini ödeyemem ama ev almak istiyorum diyorsanız sizlere farklı ve anlaşılır seçenekler sunan, faizsiz, kredisiz ve peşinatsız ev almanın yolunu açan Eminevim firmasını da ev alırken tercih edebilirsiniz.  Sunulan ev alma sistemi sizin için de uygun olacaktır.  Çünkü Eminevim de ev almanızı son derece kolay hale getiren bir sistem ile çalışıyor. Bu vakte kadar toplamda 150.000’den fazla her kesimden ve her ekonomik düzeyinden oluşan aileleri ev sahibi yapmayı başarmıştır. Hem de yine; faizsiz, kredisiz ve peşinatsız olarak!  Daha önce bu kurumdan ev sahibi olmayı başaran kişileri de detaylıca inceleyerek karar verebilirsiniz. Neden ev almak için Eminevim sistemini tercih etmeliyim diyorsanız sorunuza hızlıca cevabı detaylandırarak yanıt verelim. Çünkü sistemin nasıl işlediğini, neden tercih edilmesi gerektiğini ve gerçekten ev alınıp alınamayacağını da sizler için araştırdık. Araştırmamıza göre; sunulan alternatifler her kesime hitap ediyor ve gerçekten de sizin ev sahibi olmanızı sağlıyor.

Fuzulev FPK sistemi ile ev alma fırsatını kaçırmayın!

Her ay çekilen kura sonucunda ise, o ay ev sahibi olacak şanslı kişi belirlersiniz. O neden siz olmayasınız ki?  Son olarak sizi ev sahibi yapacak bir diğer kurumdan da bahsederek, sonrasında neden bu kurumları tercih etmeniz gerektiği konusunda biraz bilgi verelim.  Fuzulev kolay konut edindirme merkezi sloganıyla yıllardır FPK adını verdiği kredisiz, faizsiz, peşinatsız olarak sunduğu sistemle vatandaşları ev sahibi yapıyor. FPK; Faizsiz, kredisiz ve senetsiz ev sahibi yapan sisteme verilen isimdir. Siz de bu sistemin detaylarını en yakın ofislerini ziyaret ederek öğrenip, aynı koşullar altında ev sahibi olmayı deneyebilirsiniz. Fuzulev kredisiz, faizsiz, peşinatsız ev alma sitemini kuran ilk kurum olarak biliniyor. Bu siz de daha fazla güven yaratması adına iyi bir neden olabilir. Güven konusunda hala endişe duyuyorsanız yine daha önce ev sahibi olan sistem kullanıcılarına ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum