1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Bir Zamanlar Çukurova'da yaprak dökümü! Veda Zamanı Geldi çattı...
Bir Zamanlar Çukurova'da yaprak dökümü! Veda Zamanı Geldi çattı...

Bir Zamanlar Çukurova'da yaprak dökümü! Veda Zamanı Geldi çattı...

ATV ekranlarında 4. Sezonu ile yayın hayatına devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova isimli televizyon dizisi projesi yıllaca son derece başarılı bir yapım olarak izleyici karşısına çıkmayı devam ettiriyor. Dizi hakkında elinden son bilgiler ise dikkat çekti ve ayrıntılar merak konusu oldu.

A+A-

ATV ekranlarında 4. Sezonu ile yayın hayatına devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova isimli televizyon dizisi projesi yıllaca son derece başarılı bir yapım olarak izleyici karşısına çıkmayı devam ettiriyor. Dizi hakkında elinden son bilgiler ise dikkat çekti ve ayrıntılar merak konusu oldu.

Yayın hayatına başladığı ve izleyici kitlesi ile buluştuğu ilk günden bugüne dek büyük değişimler geçiren Bir Zamanlar Çukurova isimli televizyonda ise projesi ilk başladığı zamanda Uğur Güneş, Vahide Perçin, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış ile yoluna devam etmekteydi. Fakat bu sezonda ise sadece Hilal Altınbilek en temel kadroda yer almakta ve dizi bu biçimde yayın hayatını devam ettiriyor.

Başrol oyuncularının beraberinde yani rollerdeki oyuncular arasında da önemli ayrılıklar meyden temel geldi ve diziden art arda ayrılan oyuncular dikkat çekti. Melike İpek Yalova, Hande Soral, Esra Dermancıoğlu ve Selin Genç gibi ünlü oyuncular da Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yollarını ayırdı.

Bu nedenle hikayesinde bazı farklılıklar yaşamakta olan proje gelecek bölümleri ile merak konusu oldu. İzleyicileri şaşırtan durum ise diziden tekrardan ayrılık seslerinin gelmesi oldu.

Kulisten edinilen bilgilere göre Bir Zamanlar Çukurova yapımının gündeminde bazı karakterlerin projeyi veda etmesi var. Veda edecek söz konusu karakterlerinin kim olacağı ise henüz bilinmiyor ancak konuyla ilgili araştırmalar sürüyor.

Züleyha isimli karaktere başarılı bir biçimde hayat veren Hilal Altınbilek'in yayınlen temeln son bölümde hastanede yaşam mücadelesi vermesi ise dizi hayranlarını meraka sürüklemişti.

Oyuncu, İstanbul'da sevgilisi Metin Hara ile beraber görüntülenmiş ve dizi hakkında önemli açıklamalar gerçekleştirmişti. Bir Zamanlar Çukurova isimli televizyon dizisi projesine yoğun bir tempoda devam edeceğini açıklayan ünlü oyuncu, ipuçlarını da izleyici kitlesiyle paylaşmıştı.

Proje hakkında dinler son bilgilere göre ise Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda edecek oyuncular olabilir ancak bu isimler henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.