1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer geliyor! Ünlü oyuncu başrole geçecek…
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer geliyor! Ünlü oyuncu başrole geçecek…

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer geliyor! Ünlü oyuncu başrole geçecek…

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden bir tanesi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba bir transfer başrol oyuncusu olarak geliyor. Hande Soral’ın başrole geçeceği de belli oldu.

A+A-

Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’ten oluşan güçlü kadro karşısında Bir Zamanlar Çukurova dizisine güçlü bir isim daha dahil oluyor.

Gelen haberlere göre ünlü isimlerden bir tanesi olan Hande Soral; diziye başrol oyuncu olarak katılıyor. Etkili bir karakter ile ekibe dahil olacak. Hünkar karakteri ile dizide dikkatleri çeken isim Vahide Perçin’inn vedası herkesi derinden etkilemişti.

Adana’da sete gidecekler…

Kuzey Yıldız dizisinde rol alan isimlerden bir tanesi olan İsmail Demirci ile evli olarak yer alan Hande Soral; yakın zamanda Adana’ya giderek ekibe dahil olacaklar. Ülkenin iki farklı ucunda ve farklı yapımlarda görev alan evli isimler bir süre boyunca biri birilerini göremeyecek ve uzak kalacaklar.

Dizinin konusu nedir?

Yılmaz dizi genelinde aşkı öldürmek için her şeyi göze almıştır. Sevgilisi yaşamaya devam edebilsin diye evliliğine kendisini hapsetmek zorunda kalan Züleyha hikayesini anlatıyor. Hikaye genelinde ayrı düşmek zorunda kalan iki sevgili yer almıyor. Bir yandan da ailenin görkemli geçmişi ve biricik oğullarını her şeyden korumak için kanatlarını açan Hünkar’ın verdiği savaşı da dikkatleri çekiyor. Aşk olduğu kadar kadını tutsak almak için her şeyi göze alan Demir’de…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.