1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden 80. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Kimsenin Aklına Gelmeyen Buluşma Gerçekleşiyor!
Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden 80. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Kimsenin Aklına Gelmeyen Buluşma Gerçekleşiyor!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden 80. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Kimsenin Aklına Gelmeyen Buluşma Gerçekleşiyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan bölümü ile birlikte herkesi ekranları başına kilitledi. 79. Bölümde Yılmaz bütün müdahalelere rağmen kurtulamadı ve ölüm haberi ile Züleyha’yı adeta yıktı. Züleyha ise Yılmaz’dan sonra ölümü derinden hissederek acı çekmeye başladı.

A+A-

Son bölümde ise Ümit Adana’ya gitmek üzere yola çıkıyor ve aracı yoldayken arızalanıyor. Aracını tamir etmeye çalışan Ümit ile Demir’in yolları kesişiyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden 80. Bölüm yeni fragmanı geldi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Fekeli oldukça zor zamanlardan geçti. Kendi çocuğu gibi gördüğü ve deli gibi sevdiği Yılmaz’ı kaybetmenin acısını derinden yaşadı. Fekeli’nin yaşadığı acının yanı sıra Züleyha’da benzer acılarla sınandı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Züleyha, aradığı mutluluğa yakın olduğunu düşünüyordu. Herkese karşı geliyor ve mutluluğu artık bulduğuna inanıyordu.

Ancak Yılmaz’ın ölüm haberi ile birlikte Züleyha derin bir acı duydu ve bütün hayalleri yarım kaldı. Yılmaz’ın cenazesine Demir de geldi ve artık düşmanlığın son bulması gerektiğini ifade etti. Hatta cenazede ön sıralarda yer alan Demir, can düşmanına hakkını helal etti ve seyirciyi şaşırtan bir sahne gerçekleşti.

Bu sahneden sonra ise 80. Bölüm fragmanı seyirciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Züleyha, Yılmaz’a verdiği sözü yerine getirecek ve her şeyi akışına bırakmayacak. Çocuklarının geleceği için mücadele etmeye başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 80. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı herkes tarafından merakla bekleniyor. 80. Bölüm fragmanı henüz yapım tarafından yayınlanmadı. Dizinin fragmanı yayınlandığı andan itibaren sitemizde yer alacak. Fragmanı izlemek için sitemizi takip edebilir ve yayınlandığı anda seyredebilirsiniz.

Dizi 14 Ocak 2021 tarihinde sevenleri ile buluşacak. Bir Zamanlar Çukurova Perşembe günü saat 20:00’da yeni bölümü ile ekranlara gelecek. ATV kanalı üzerinden yayınlanan dizinin yeni bölümlerinde beklenmeyen birçok sahne olacak. Sevenleri ile buluşmaya hazırlanan dizi, yeni bölümünde birçok sürpriz ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.