1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok ayrılık! Diziye ölerek veda edecekler!
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok ayrılık! Diziye ölerek veda edecekler!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok ayrılık! Diziye ölerek veda edecekler!

Hilal Altınbilek'in başrolünü paylaştığı Atv'nin fenomen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4 sezondur rol alan iki bomba isim projeye ölerek veda edecek. İşte ayrıntılar...

A+A-

Hilal Altınbilek'in başrolünü paylaştığı Atv'nin fenomen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4 sezondur rol alan iki bomba isim projeye ölerek veda edecek. İşte ayrıntılar...

Çağatay Ulusoy'a bomba yönetmen

Çağatay Ulusoy'un OGM Pictures ile çekeceği yeni dizisinin senaryosu değişti. Kemal Hamamcıoğlu'nun Yalı Çapkını projesi Çağatay Ulusoy tarafından veto yedi, ardından Süslü Korkuluk kod adlı diğer bir projede karar kılındı. Projenin yönetmen koltuğunda ise bomba bir isim oturacak. Reyting rekortmeni dizilerin yönetmeni Cem Karcı, Ulusoy'un dizisini çekecek. Son olarak Kırmızı Oda ile İlk Ve Son adlı dizilere imza atan Karcı bir süredir Barcelona'daydı. İstanbul'a dönen Cem Karcı Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin teaser'ını çekecek. Tv8'de ekren temel gelecek dizide Ulusoy'un partneri henüz netleşmedi.

Tolga Sarıtaş'ın kardeşini kim canlandıracak?

Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş'ı buluşturan Ay Yapım imzalı Baba dizisinin çekimleri sürüyor. Haluk Bilginer projeyi kabul edince hemen sete çıkıldığı için kalabalık bir kadronun rol alacağı dizinin kadrosu eksiksiz olarak netleşmemişti. Dizide Kadir Saruhanlı'nın (Tolga Sarıtaş) kardeşi Büşra rolüne hayat verecek oyuncu hafta sonu belli oldu. Güzel oyuncu Özge Yağız "Baba" dizisinin kadrosuna katıldı. Eşinden boşanıp baba evine geri dönen Büşra hüzünlü hikâyesiyle seyirciyi etkileyecek. Öte yandan dizide Tolga Sarıtaş'ın partnerini Beril Pozam oynayacak. Pozam son olarak Ada Masalı'nda oynamıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey'e flaş oyuncu

MF Yapım'ın FOX için çektiği Evlilik Hakkında Her Şey dizisi etkileyici konusu, kuvvetli oyuncu kadrosu kadar başarılı konuk oyuncularıyla da adından söz ettiriyor. Dizide 25 sene önce ailesini terk eden Faruk'un (Cevdet Arıcılar) geri dönüşüyle birlikte geçmişindeki sırlar da ortaya çıkmaya başlamıştı. Faruk'un uğruna ailesini terk ettiği Nazan'ı kuvvetli oyunculuğuyla tanınan Demet İyigün canlandırıyor. İyigün dizinin hiç düşmeyen tansiyonunu iyice artıracak.

Bir Zamanlar Çukurova'da çifte ölüm

Atv'nin fenomen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 4. Sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Tims&B'nin sevilen dizisi son senelerde en çok başrol oyuncusu ayrılan dizilerin de başında geliyor. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın vedalarına sahne olan diziden son olarak en temel kadrodaki iki oyuncu daha ayrılıyor. Geçen haftalarda dizinin Gülten'i Selin Genç'in diziye veda edeceği kesinleşmiş, dizinin Saniye'si Selin Yeninci'nin de Aden temel'da çekilen projeden ayrılmak istediği fakat yapım şirketinin başarılı oyuncuyu kalması için ikna etmeye çalışmakta olduğu bilgisi yayılmıştı. Son gelen bilgilere göre Selin Yeninci ile Selin Genç 4 sezondur oynadıkları projeye ölerek veda edecek. Dizinin Gafur'u (Bülent Polat) hem eşinin, hem de kardeşinin ölümüyle sarsılacak.

İki oyuncunun veda sahnelerinin çekimi ise kovid engeline takıldı. Dizinin yapımcısı Timur Savcı Aden temel'da düzenlenen bir ödül merasimine katıldı. Törende Savcı'ya dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu da eşlik etti. Daha sonra yapımcı Savcı'nın kovide yakalandığı ortaya çıkınca Saraçoğlu da temaslı olduğu için karantinaya girdi. Bu yüzden dizinin çekimlerine ara verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.