1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bir SMS göndermek yeterli! QNB Finansbank'a 3 gün içerisinde başvurana 50.000 TL nakit Para veriyor!
Bir SMS göndermek yeterli! QNB Finansbank'a 3 gün içerisinde başvurana 50.000 TL nakit Para veriyor!

Bir SMS göndermek yeterli! QNB Finansbank'a 3 gün içerisinde başvurana 50.000 TL nakit Para veriyor!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, QNB Finansbank acil nakit ihtiyacı olanlara özel bir fırsat sunuyor. Dijital platformlar üzerinden yapılan başvurulara sadece 5 dakika gibi kısa bir sürede cevap verilecek ve onaylanan krediler hemen kullanıma sunulacak. Bu yeni kampanya ile Finansbank, 50.000 TL’ye kadar acil kredi erişimi sağlıyor. Finansbank, hızlı değerlendirme süreciyle müşterilerinin ha

A+A-

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, QNB Finansbank acil nakit ihtiyacı olanlara özel bir fırsat sunuyor. Dijital platformlar üzerinden yapılan başvurulara sadece 5 dakika gibi kısa bir sürede cevap verilecek ve onaylanan krediler hemen kullanıma sunulacak. Bu yeni kampanya ile Finansbank, 50.000 TL’ye kadar acil kredi erişimi sağlıyor. Finansbank, hızlı değerlendirme süreciyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Başvuru Koşulları ve Şartları:

Bayram arefesinde, QNB Finansbank müşterilerine özel bir kampanya duyurdu. Nakit sıkıntısı çekenler için Finansbank, 50.000 TL’ye varan düşük faizli ve 36 ay vade seçeneğiyle kredi imkanı sunuyor. SMS yoluyla yapılan başvurular, hızlı bir şekilde sonuçlandırılarak, kredi desteği sağlanacak. Dijital bankacılıkta öncü adımlar atan Finansbank, bu kampanya ile müşterilerine bayram öncesi finansal destek oluyor. Finansbank’ın düşük faizli kredi koşulları ve SMS ile başvuru süreci ise oldukça pratik.

Kredi Şartları:

Finansbank’ın sunacağı avantajlı kredi seçeneklerinin detayları açıklandı. Müşterilere özel olarak sunulan 50.000 TL’lik kredi limiti için, 1200 ve üzeri kredi puanına sahip olanlara kredi imkanı tanınıyor. Finansbank’ın cazip faiz oranlarıyla sunduğu kredi kampanyasından, 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yararlanabiliyor. Ayrıca, düzenli bir gelire sahip olmak da bankanın belirlediği önemli şartlardan biri olarak öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.