1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bir Mısırlı Futbolcu Daha Geliyor… Galatasaray’ın Yeni 10 Numara Hedefi Mohamed Magdy!
Bir Mısırlı Futbolcu Daha Geliyor… Galatasaray’ın Yeni 10 Numara Hedefi Mohamed Magdy!

Bir Mısırlı Futbolcu Daha Geliyor… Galatasaray’ın Yeni 10 Numara Hedefi Mohamed Magdy!

Son dakika bir transfer haberi ile gündeme gelen Galatasaray, yeni bir futbolcuyu daha renklerine katmak istiyor. Sarı kırmızılı ekip Belhanda’nın ayrılmasının kendilerine bir 10 numara arayışına girdi.

A+A-

Son dakika bir transfer haberi ile gündeme gelen Galatasaray, yeni bir futbolcuyu daha renklerine katmak istiyor. Sarı kırmızılı ekip Belhanda’nın ayrılmasının kendilerine bir 10 numara arayışına girdi. Bu arayış içinde başka bir Mısırlı futbolcu daha Galatasaray’ın listesine girdi. Mostafa Mohamed dışında bir Mısırlı futbolcunun daha Galatasaray renklerine katılması hedefleniyor…

Geçtiğimiz ay Belhanda ile sözleşmesini fes eden sarı kırmızılı ekip, yeni sezon için 10 numara arayışlarına girdi. Yeni bir 10 numara transfer etmek zorunda kalan takımın hedefinde başka bir Mısırlı futbolcu bulunuyor. Mısır’da başarılı bir şekilde forma giyen Mohamed Magdy Morsy’nin adı Galatasaray’la anıldı.

Mohamed Magdy Morsy Galatasaray’ın Hedefinde…

Mısır Milli Takımı’nda forma giyen 25 yaşındaki Mohamed Magdy Morsy, başarılı performansı ile dikkat çekiyor. 10 numara olarak sahada yer alan oyuncunun, kanatlarda da başarılı bir şekilde yer aldığı biliniyor. Bu nedenle Galatasaray için başarılı bir transfer olacağı planlanan oyuncu için görüşmelere başlanacak.

Mısır Milli Takımı’nın önemli futbolcularından birisi olan Mohamed Morsy’nin kulübü ile anlaşması 2024 sezonunun sonuna kadar devam ediyor. Mısır’daki başarısı ile gündeme gelen oyuncu Galatasaray’ın yaz transferi hedefleri arasında yer alıyor. Başarılı bir 10 numara olan oyuncu ile görüşmelerin başlaması hedefleniyor. 2021 – 2022 sezonu için Morsy’nin Galatasaray’da 10 numara olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.