1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. BİM market indirim aktüel broşür kataloğu 17-23 Temmuz yayınlandı..! Elektrikli süpürgeden davul fırına kadar onlarca indirimli ürün!
BİM market indirim aktüel broşür kataloğu 17-23 Temmuz yayınlandı..! Elektrikli süpürgeden davul fırına kadar onlarca indirimli ürün!

BİM market indirim aktüel broşür kataloğu 17-23 Temmuz yayınlandı..! Elektrikli süpürgeden davul fırına kadar onlarca indirimli ürün!

BİM aktüel kataloğu 17-23 Temmuz yayınlandı...! Elektrikli süpürgeden davul fırına kadar onlarca indirimli ürün! BİM marketleri zinciri belirli aralıklarla aktüel ürünlerinin yer aldığı kataloglarını yayınlıyor. 17-23 Temmuz tarihleri arasında oldukça uygun fiyatlı birçok ürünü bulanan kataloğu sizler için inceledik ve uygun fiyatlı tüm ürünleri bir liste haline getirdik.

A+A-

BİM marketleri zinciri belirli aralıklarla aktüel ürünlerinin yer aldığı kataloglarını yayınlıyor. 17-23 Temmuz tarihleri arasında oldukça uygun fiyatlı birçok ürünü bulanan kataloğu sizler için inceledik ve uygun fiyatlı tüm ürünleri bir liste haline getirdik. 17-23 Temmuz tarihleri arasında yayınlanan katalogda en çok dikkat çeken ürün ise Fakir elektrik süpürgesi oldu.

BİM mağaza zinciri belirli aralıklarla içerisinde indirimli ürünlerin ve kampanyaların yer aldığı kataloğunu yayınlıyor. Yayınlanan kataloğun içerisinde piyasa değerinin çok daha altında olan elektrik ürünler de yer alıyor. Biz de sizler için yayınlanan katalogları inceleyip liste haline getiriyoruz. Eğer siz de bu ürünlere piyasa değerinin çok daha altında bir fiyata sahip olmak istiyorsanız sayfamızı güncel olarak takip ederek ürünlerin listesine ulaşabilirsiniz.

17-23 Temmuz satışa sunulan ürünler

  • Fakir elektrikli süpürge 689 TL
  • Davul fırın 149 TL
  • 4 kapak tek çekmeceli dolap 199 TL
  • Fakir blender set 249 TL
  • Fakir çay makinesi 199 TL
  • Otomatik kahve ve baharat öğütücü 89.99 TL

1-146.jpg2-116.jpg3-086.jpg

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR..!

A-101 Market Aktüel indirim broşürü 17-22 Temmuz..! Samsung Galaxy, SEG çamaşır makinesi ve daha fazlası

Şok Market 17-21 Temmuz indirim broşürü aktüel kataloğu..! KLİMASAN çift modlu derin dondurucu 1499 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.