1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. BİM aktüel ürün katalogu 21 - 27 ağustos yayınlandı! Akıllı çocuk saatinden plastik ürünlere kadar birçok ürün….
BİM aktüel ürün katalogu 21 - 27 ağustos yayınlandı! Akıllı çocuk saatinden plastik ürünlere kadar birçok ürün….

BİM aktüel ürün katalogu 21 - 27 ağustos yayınlandı! Akıllı çocuk saatinden plastik ürünlere kadar birçok ürün….

BİM her hafta cuma günleri yeni bir ürün katalogu yayınlıyor. Bunun içerisinde yer alan teknolojik ürünlerden plastik eşyalara kadar birçok seçeneği sizler için listeledik. 21 ve 27 ağustos tarihleri arasında yayınlanan yeni katalog içerisinde kayda değer bir ürün dikkatleri çekiyor. Bu ürünler arası ise en çok dikkatleri çeken ve ilgi gören ise akıllı çocuk saati olarak yer alıyor.

A+A-

BİM mağaza zinciri içerisinde her hafta yer alan avantajlı ürünlerin fiyatlarının ve detaylarının da yer aldığı aktüel katalogu yayında. Piyasa değerinin oldukça altında değerler ile yer alan ürünleri sizler için derledik ve listeledik. Akıllı telefondan, LCD televizyonlara, tabletlerden powerbank seçeneklerine kadar akla gelen birçok ürünü bizleri takip ederek anlık olarak öğrenebilirsiniz.

Teknolojik alanlarda yer alan ihtiyaçlarınızı uygun olan fiyatlar ile almak ve daha rahat etme istiyor iseniz bu içeriğimizi de tarayıcı ya mobil uygulaması ile takip ederek tüm gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilirsiniz. 21 ve 27 ağustos BİM aktüel ürünler katalogu içerisinde yer alan bu hafta kaideye değer bir ürün var.

BİM aktüel katalog 21 ağustos 2020, teknolojik ürünlerin listesi

  • Bilicra akıllı çocuk saati

BİM aktüel fiyatı 499 TL değerinde. Yakın zamanda okul hayatına başlayacak çocukları kolay bir şekilde takip etmek adına uygun bir ürün. Mobil uygulama ile çocuklarla anlık olarak iletişim kurulabilecek, çocukları güvene alabileceksiniz.

BİM aktüel katalogu okul gereçleri

Okulların açılma zamanları geldi. Korona virüs süreçleri geride kalırsa okullar açılacak. Her öğrenci ister evde devam etsin ister okullarda rahat etsinler diye tüm okul araç gereçleri sunuyor. Sizler de defterden kaleme, çantadan boyaya kadar akla gelen her şeyi bulabileceksiniz.

screenshot-1-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.