1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. BİM adeta çıldırdı! Yarın 12,50 TL’den satılacak! Herkes sabah saatlerinde kuyruk oluşturacak!
BİM adeta çıldırdı! Yarın 12,50 TL’den satılacak! Herkes sabah saatlerinde kuyruk oluşturacak!

BİM adeta çıldırdı! Yarın 12,50 TL’den satılacak! Herkes sabah saatlerinde kuyruk oluşturacak!

Ülkemizde her ilde ve ilçede şubeleri olan BİM büyük indirim yaptığını duyurdu. 7 Ekim Cuma BİM aktüel ürünler belli oldu. Bu hafta giyim ürünlerinden, oyuncaklara, mutfak malzemelerinden aklınıza gelebilecek pek çok ürün için indirim yapılacağı açıklandı. BİM resmen çıldırdı! Yarın bütün şubelerde 12,50 TL’den satılacak! Herkes sabah saatlerinde kuyruk olacak. İşte BİM güncel aktüel ürünleri...

A+A-

Ülkemizde her ilde ve ilçede şubeleri olan BİM büyük indirim yaptığını duyurdu. 7 Ekim Cuma BİM aktüel ürünler belli oldu. Bu hafta giyim ürünlerinden, oyuncaklara, mutfak malzemelerinden aklınıza gelebilecek pek çok ürün için indirim yapılacağı açıklandı.

BİM resmen çıldırdı! Yarın bütün şubelerde 12,50 TL’den satılacak! Herkes sabah saatlerinde kuyruk olacak. İşte BİM güncel aktüel ürünler kataloğu..

Bu hafta BİM’de ne var? Sorusunun cevabı araştırılıyor. BİM 7 Ekim Cuma aktüel ürünler kataloğu duyuruldu. Yarından itibaren tüm şubelerde indirimli olacağı açıklandı. İşte güncel kataloğ şu şekilde:

7 EKİM CUMA BİM AKTÜEL KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLER VAR?

Paşabahçe 6’lı Gastroboutique Kase 49,50 TL. Rakle Boyalı Gavürlü Meşrubat Bardağı 12,50 TL. Dik Kenarlı Salata ve Komposto Seti 139 TL. Colorina 6+1 Pasta Servis Seti 189 TL. Colorina Yaprak Çerezlik 16,50 TL. Pirge Soğan Bıçağı 149 TL. Kapaklı Borcam Tencere 55 TL. Chef’s 3’lü Meyve Bıçağı 24,50 TL. Naturalove Bıçak Bileyicili Bambu Kesme Tahtası 119 TL. Naturalove Desenli 5 Parça Bambu Mutfak Seti 79 TL. Mutfak Gereçleri 24,50 TL.

1bimmmmm.jpg1bimmmmmm.jpg1bimmmmmmm.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.