1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. BİM 18-24 Eylül ürün kataloğu yayınlandı! Yüz epilasyon aletinden akülü vidalama setine kadar birçok farklı ürün indirimde!
BİM 18-24 Eylül ürün kataloğu yayınlandı! Yüz epilasyon aletinden akülü vidalama setine kadar birçok farklı ürün indirimde!

BİM 18-24 Eylül ürün kataloğu yayınlandı! Yüz epilasyon aletinden akülü vidalama setine kadar birçok farklı ürün indirimde!

BİM marketler zinciri her hafta düzenli olarak aktüel ürün kataloğunu yayınlamaya devam ediyor. BİM marketler zinciri yayınladığı katalogda uygun fiyatlı ürünleri satışa sunarken diğer yandan da birçok teknolojik aleti indirimli olarak satışa sunuyor. 18-24 Eylül tarihleri arasında geçerli olan indirim kataloğunda en çok dikkat çeken ürün yüz epilasyon cihazı oldu.

A+A-

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta indirimli ürünler fırsatı sunuyor. Katalogda bulunan ürünler piyasa değerinin çok daha altında fiyata satışa sunuluyor. Bu durum alıcının da satıcının da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Eğer siz de haftanın aktüel kataloğuna ulaşmak ve indirimli ürünlerden yararlanmak istiyorsanız sayfamızı takip ederek haftanın ürün kataloğuna ulaşabilirsiniz.

Satışa sunulacak diğer ürünler

  • Yüz epilasyon cihazı 29,90 TL
  • Akülü vidalama seti 199 TL
  • 146 cm merdiven 79,90 TL
  • Lehim havya seti 39,90 TL
  • Fakir saç kurutma makinesi 89,90 TL
  • PHILIPS erkek bakım seti 99,90 TL

screenshot-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.