1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Beyaz'ın Yeni Programı "Pişti": Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Beyaz'ın Yeni Programı "Pişti": Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beyaz'ın Yeni Programı "Pişti": Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beyazıt Öztürk'ün yeni programı Pişti, pek çok insan tarafından merak ediliyor. TV8'de yayınlanacak olan program ne zaman başlayacak? Konuyla ilgili detaylar da gelmeye başladı.

A+A-

Beyazıt Öztürk tarafından sunulacak olan Pişti programı 2006 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Programın sunucusu o zamanlar Reha Muhtar idi. Programda ünlüler bulunuyor ve onlar da yorumlamaya katılıyordu. Mehmet Ali Erbil, Ajda Pekkan ve Deniz Akkaya programda yer alan ünlülerdi ve bu ünlüler, magazin haberlerini yorumluyordu.

Pişti programı 2020-2021 sezonu ile geri dönüyor. Program, TV8 kanalında yayınlanacak ve sunuculuğunu da Beyazıt Öztürk ile İbrahim Büyükak üstlenecek. Hadise'nin de sunuculara katılacağı yönünde bilgiler mevcut.

Programın sunuculuğunu yapacak kişiler ile ilgili anlaşmalar da yapılmış gibi duruyor. Fakat Hadise'nin bu sunucular arasında olup olmadığı henüz kesinleşmiş değil. Bu sezon, O Ses Türkiye adlı yarışma programının yayınlanmayacağı biliniyor. Bu programın yayınlanmama sebebi ise Mastercef Türkiye'nin oldukça fazla izlenme oranına ulaşmış olması. O Ses Türkiye bu sezon yayınlanmayacağı için jüride yer alan kişiler, farklı programlarda görev alabilecek. Beyaz Show'un TV 8'de yayınlanacağı konuşuluyordu fakat bu program adına çeşitli değişiklikler yapıldı. Beyaz Show programı yerine farflı formatta bir program ekranlara gelecek.

Pişti Programı Ne Zaman Yayınlanacak?

Beyazıt Öztürk ile İbrahim Büyükak'ın sunuculuğunu üstleneceği Pişti programı, birçok insan tarafından merakla beklenen bir program. Hadise'nin bu programın sunucularından biri olup olmayacağı da henüz belli değil. Peki Pişti programı ne zaman yayınlanacak?

Edinilen bilgilere göre program çok yakın bir zamanda başlayacak. Hatta Beyazıt Öztürk, Hadise ve İbrahim Büyükak'ın sözleşmeleri yapıldığı an, program başlayabilir. Programda çeşitli magazin haberleri ve sosyal medyada olanlar, ünlüler tarafından yorumlanacak.

Pişti Programına Katılacak Olan İsimler

TV 8'de yayınlanacak olan Pişti programına gelecek konuklar, sürekli değişecek. Yani belirli isimler konuk olarak programda bulunmayacak. Programın her bölümünde farklı bir isim konuk edilecek. Programa davet edilecek olan konuk, muhtemelen ünlü bir kişi olacak ve o kişinin hayatı ile ilgili çeşitli sorular yöneltilecek. İbrahim Büyükak, Beyazıt Öztürk ve Hadise magazinde olup bitenleri yorumlarken onlara çeşitli konuklar da eşlik edecek.

Pişti adlı program, 2006 yılında yani 14 yıl önce Show TV'de yayınlanıyordu. Programın sunuculuğunu ise Reha Muhtar yapıyordu. Ayrıca programda magazin haberleri ile ilgili çeşitli yorumlamalar yapılıyor bir yandan da ünlülerin hayatları ile ilgili bilgiler gündeme geliyordu. Haberleri Reha Muhtar ile yorumlayan ünlü kişiler ise Deniz Akkaya, Ajda Pekkan ve Mehmet Ali Erbil idi. Bu isimler her bölümde bulunuyor ve Reha Muhtar ile birlikte magazin haberlerini yorumluyordu. Programın yeni halinde bazı kısımlar değişti fakat yine temel amaç, magazin haberlerinin yorumlanmasıdır. Programın yeni halinde Reha Muhtar'ın yaptığı sunuculuk görevini Beyazıt Öztürk, Hadise ve İbrahim Büyükak üstlenecek. Programın her bölümüne gelecek konuklar ise sürekli değişecek. Programa gelecek konukların ünlü isimlerden oluşacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.