1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş’ta Sular Durulmuyor
Beşiktaş’ta Sular Durulmuyor

Beşiktaş’ta Sular Durulmuyor

Sezona sahasında Sivasspor’a yenilerek kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta ödenmeyen borçlar ve yapılamayan transferler büyük huzursuzluk yaratıyor.

A+A-

Beşiktaş takımı ilk yarının ortalarında yakaladığı form ile 6 maç üst üste kazanmış ve şampiyonluk yolunda büyük bir inanç oluşmuştu. Fakat ondan sonraki zaman diliminde Beşiktaş’ta işler hiç iyi gitmedi.

Önce futbolcuların alacaklarının ödenmemesi dolayısı ile takım içerisin de huzursuzluk baş gösterirken daha sonra takımın ardı ardına aldığı kötü sonuçlar ile şampiyonluk yolunda oldukça ağır yaralar alındı. Devre arasında takımın eksik olduğu noktalara yapılmak istenen transferler ise harcama limitine takıldı.

Beşiktaş’ın itirazının kabul edilmemesi nedeniyle Beşiktaş’ın devre arasında transfer yapmasının oldukça zor olduğu görüldü. Tüm bunlara geçen sene takımın en iyileri arasında gösterilen Adem Ljajic’in de formsuzluğu da eklenince Beşiktaş için çöküşün başladığı görüldü.

AdemLjajic İle İpler Kopuyor

Beşiktaş takımında performansı ile bu sene büyük bir hayal kırıklığı yaratan Sırp oyuncunun takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyor. Yıldız orta saha oyuncusunun kendisine İtalya’da bir kulüp bulması için menajerine talimat verdiği konuşuluyor.

Geçen seneki müthiş performansını bu seneye yansıtamayan ve son Sivasspor maçında oyundan çıkarken ıslıklanan Adem Ljajic takımda ki misyonunu tamamladığına inanıyor. 

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Göztepe maçına son şans olarak bakan futbolcuların ise yönetime toparlanma sözünü verdikleri ve hafta sonu tekrar galibiyet serisinin ilk adımını atacaklarını söyledikleri iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.