1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ın genç yıldızı Douglas Santos ameliyat oldu
Beşiktaş'ın genç yıldızı Douglas Santos ameliyat oldu

Beşiktaş'ın genç yıldızı Douglas Santos ameliyat oldu

Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı antrenmanda sakatlanan ve sol uyluk ön adale bölgesinde ileri düzeyde yırtık tespit edilen Douglas Santos, bugün ameliyat edildi.

A+A-

Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı defans oyuncusu Douglas, bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde ameliyat edildi.

Dr. Tekin Kerem Ülkü ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından Santos’a sol rektus femoris tamiri uygulandı.

Dr. Ülkü, başarılı geçen operasyon sonrası, Douglas Santos’un en kısa sürede rehabilitasyon sürecinin başlayacağını belirtti.

Douglas Santos kimdir?

Douglas Pereira dos Santos, 6 Ağustos 1990'da Brezilya'da doğdu. Futbola Goiás alt yapısında başladı. 11 Şubat 2012 yılında São Paulo ile sözleşme imzaladı. 26 Ağustos 2014 tarihinde 4.000.000 € karşılığında Barcelona'ya transfer oldu.

26 Ağustos 2016 tarihinde kiralık olarak İspanya La Liga ekiplerinden Sporting Gijón ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. 30 Ağustos 2017 tarihinde kiralık olarak Portekiz ekiplerinden Benfica ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. 2018-19 sezonu öncesinde kiralık olarak Sivasspor ile anlaştı. Şuan Beşiktaş forması ile ter dökmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.