1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş’ı Bekleyen Büyük Kayyum Endişesi
Beşiktaş’ı Bekleyen Büyük Kayyum Endişesi

Beşiktaş’ı Bekleyen Büyük Kayyum Endişesi

Dün akşama oynana kupa maçında sahaya yedek ağırlıklı çıkan Erzurum B.B. takımına 3-2 yenilen Beşiktaş’ı sezonun erkenden bitme tehlikesi bekliyor.

A+A-

Beşiktaş hem sportif hem de mali anlamda tarihin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Devre arasında harcama limiti nedeniyle transfer yapamayan Beşiktaş’ta hedefler bir bir kayboluyor. Dün akşamda oynanan kupa maçında Beşiktaş kendi liginde iddialı bir konumda olması sebebiyle maça yedek ağırlıklı bir takım ile çıkan Erzurum B.B. takımı karşısında âdete bir facia yaşadığı görüldü. 

Bir alt ligde mücadele eden ve bu maçlara daha çok yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan rakibine her iki maçta da yenilen Beşiktaş için umutlar giderek tükeniyor. Hafta sonu deplasmanda oynanacak Göztepe maçında beraberlikle ayrılsa bile ligde şampiyonluk şansı mucizelere kalacak olan takımda sezon bu hafta sonu noktalanabilir.

Beşiktaş’ta Kayyum Endişesi

Sportif anlamda oldukça kötü günler geçiren Beşiktaş mali anlamda da tarihinin en zorlu sürecini yaşıyor. Borç yükü altında hareket edemeyen kulüp futbolcu ve kulüp çalışanlarının maaşlarını ödemekte bile oldukça zorlanıyor. Yaklaşık 4 aydır kulüp çalışanlarının maaşları ödenmez iken futbolcularında uzun süredir transfer taksitlerini alamadıkları için kulübe ihtarname gönderdikleri belirtiliyor.

Kaynak bulmakta oldukça zorlanan siyah beyazlı ekibe bu durumun devam etmesi halinde kayyum atanabileceği iddia ediliyor. Beşiktaş yönetiminin bu durumda nasıl kurtulacağı ise belirsizliğini koruyor. Bu sene sportif anlamda da başarısız olan Beşiktaş’ta gelecek seneler içinde olumsuz bir tablo ortaya konuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.