1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş İçin Sezonun Kaderini Belirleyecek 2 Maç
Beşiktaş İçin Sezonun Kaderini Belirleyecek 2 Maç

Beşiktaş İçin Sezonun Kaderini Belirleyecek 2 Maç

Son dönemde aldığı kötü sonuçlarla taraftarın büyük tepki gösterdiği Beşiktaş’ta hafta için oynanacak kupa maçı ve ligde deplasmanda oynanacak Göztepe maçı Beşiktaş’ın kaderin Belirleyecek.

A+A-

Beşiktaş aynı sezonda benzer bir kâbus görüyor. Ligin ilk yarısına çok kötü bir başlangıç yapan siyah beyazlı ekip ardından Galatasaray maçı ile büyük bir ivme yakalayarak ardı ardına 6 galibiyetle büyük bir form yakalamıştı.

Fakat Beşiktaş için aynı senaryo tekrar yaşanıyor. Son oynadığı 7 resmi maçta tek galibiyet alan ve ligde oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet alan Beşiktaş’ın kredisi kalmadı. Ligde lider Sivasspor’un 10 puan gerisinde kalan Beşiktaş’ta kupada ise ilk deplasmanda Erzurum B.B. takımına 3-2 mağlup olunmuştu.

Beşiktaş için bu krizden çıkmanın tek yolu ise hem kupada Erzurum B.B. takımını yenerek tur atlamak hem de hafta sonunda oynanacak Göztepe maçını deplasmanda kazanmak olacak. Aksi takdirde Beşiktaş için daha ikinci ayrının başında sezon bitebilir.

Kötü Oyun Korkutuyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı en çok zorlayan nokta olarak ise takımın kötü oyunu ve oyuncuların oldukça formsuz olması oluyor. Sezona çok iyi başlayan Burak Yılmaz’ın son haftalarda yokları oynaması ve Kaleci Karius’un yediği hatalı goller sebebiyle zor anlar yaşayan Abdullah Avcı takımda her 2 futbolcunun da alternatifi olmaması nedeniyle çözüm üretmekte zorlandığı dile getiriliyor. Kulislerde bu iki maçında kazanılamaması durumunda Abdullah Avcı ile yolların ayrılabileceği iddia ediliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.