1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş İbreyi Sergen Yalçın’a Çevirdi
Beşiktaş İbreyi Sergen Yalçın’a Çevirdi

Beşiktaş İbreyi Sergen Yalçın’a Çevirdi

Ligde ardı ardına alınan kötü sonuçlar ve Türkiye Kupasından elenilmesi sonucunda Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetiminde ilk tercih Sergen Yalçın gözüküyor.

A+A-

Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen Abdullah Avcı ile alınan kötü sonuçlar ve oynana kötü futbol neticesinde dün yapılan görüşme sonrasında yollar ayrılmıştı.

Beşiktaş yönetimi takımın başına geçecek yeni teknik direktörü belirlemek amacıyla yapılan toplantıda Sergen Yalçın ismi öne çıktı.

Bunun üzerine geçtiğimiz hafta BTC Türk Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Beşiktaş taraftarının ısrarla istediği ve takımı ayağa kaldıracak isim olarak görülen Sergen Yalçın ile anlaşılması durumunda çok büyük bir ihtimal ile sezon sonuna kadar takımın başına Sergen Yalçın geçeceği konuşuluyor.

Ayrıca Beşiktaş yönetiminin Sergen Yalçın ile anlaşılamaması durumunda düşündüğü diğer isimlerin Samet Aybaba ve Erol Bulut olduğu kulislerde konuşuluyor

Metin Tekin’den Yabancı Hoca İddiası

Beşiktaş takımında tüm bunlar yaşanırken Beşiktaş takımının efsanevi oyuncularından olan ve şimdilerde beIN Sports ekranlarında yorumculuk yapan Metin Tekin yönetimde yabancı teknik direktör isimlerinin konuşulduğunu iddia etti.

Efsanevi isim yönetimde birçok kişinin ileride Sergen Yalçın’ı Beşiktaş takımının başında görmek istediklerini fakat içinde bulunulan durumun bunun için uygun olmadığını düşündüğünü belirtti. Beşiktaş yönetiminin yeni teknik Direktörü en geç Pazartesi gününe kadar açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.