1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. Belediye başkanlığı KPSS 50 puanla kadrolu memur alımı!
Belediye başkanlığı KPSS 50 puanla kadrolu memur alımı!

Belediye başkanlığı KPSS 50 puanla kadrolu memur alımı!

Akıncılar Belediyesi yayınladığı ilan ile 3 memur alımı yapacağını açıkladı. Kadrolu alım yapılacağı üzere KPSS 50 puan şartı bulunmaktadır. Başvuru yapacaklar için şartlar ve detaylar verilmiştir.

A+A-

Akıncılar Belediye Başkanlığı KPSS 50 puanla kadrolu 3 memur alımı yayınladı. Adaylar başvurularını nasıl yapacağı detayları paylaşıldı.

Başvuruda bulunacak adayların kamu yönetimi, işletme veya insan kaynaklarından birisinden mezun olmaları gerekmektedir. Bunların yanı sıra adayların bilgisayar işletmenliği sertifikasına da sahip olmaları istenmektedir. Kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilecek ancak erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

Adayların KPSS P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları şarttır. Adaylar genel hizmetler sınıfında istihdam edileceklerdir. Kamu haklarından mahrum olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. En az B sınıfı seviyesinde ehliyet sahibi olunması gereklidir.

Başvuru Tarihleri;

Adaylar başvurularını 5 ile 9 Mart tarihleri arasında yapacaklardır. Başvurular mesai saatleri içerisinde yapılacaktır. Posta yoluyla başvurularını gönderen adayların son başvuru tarihine dikkat etmeleri gerekmektedir. Eğer bu tarihten sonra postanın gelmesi söz konusu olursa bu durumda başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurular, Akıncılar İlçesi, Fikret Tekin Cad. No: 2 adresindeki Akıncılar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır.

Başvuru şartlarını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek ve ardından da sözlü sınava katılmak üzere davet edilecektir. Adaylara özel herhangi bir tebligat yapılmayacağı için adayların internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Sözlü sınav ise 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecektir. Sınavda kişilerin mesleki bilgileri ve temsil kabiliyetleri ile genel kültür seviyeleri test edilecektir. Sınav sonucunda ilk 3 içerisine giren adaylar başarılı kabul edilecektir. Atamaların yapılıp göreve başlayabilmeleri için bilgi ve belgelerin doğru olması gerekmektedir.

Akıncılar Belediye Başkanlığı memur alımı ilan kılavuzuna ulaşarak daha kolay işlem yapabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.