1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Bazı burçlar için her şey tersine dönebilir! 7 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları
Bazı burçlar için her şey tersine dönebilir! 7 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları

Bazı burçlar için her şey tersine dönebilir! 7 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları

7 Şubat2021 burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkileri yer alacağını merak ediyorsanız gelin her şeyi detayları ile inceleyelim. Sizler için evrene pozitif enerjimi odakladım ve burçların tek tek yorumlarına bakıyorum.

A+A-

7 Şubat2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu hayatında hakimiyet kurmak için uğraşan insanlar olduğuna işaret ediyor. Bu noktada aslında insanlara vermesen bu sorunları yaşamayacaksın. Ruh eşin ben ne dersem o olacak dese bile sen kendi benliğini ortaya koymalısın. Düşüncelerini net bir şekilde anlatmalı ve aslında ne istediğine karar vermelisin. İçinde yer alan duygu düşünceleri ortaya koymak için çok geç kalmayın. Ruh eşin ile bu durumları düzgün bir şekilde konuşur ve ne kadar rahatsız olduğunu dile getirirsen aslında orta bir yol bulacaksın.

7 Şubat2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hareketini de rahat bir şekilde destekliyor olacak. Bu inançlarına ve düşüncelerine saygı duyulmasını istediğine işaret eder. Ruh eşinden farklı bir söz duyacak ve ne anlama geldiğini anlamak için baya çaba sarf edeceksin gibi hissediyorum. Bu durumlarda aslında uğraşmak yerine sormayı tercih etsen daha kolay sonuca varacaksın. Ruh eşin ile adeta biri birinin tenine uygun bir şekilde yazılmış olduğunu hissediyorsun.

7 Şubat2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu hayatındaki kişi ile bu kadar aşkla bağlı olmak kalbinde ve mantığındaki her şeyin ona ait olmasına destek sunuyor. Bu ara bir yola çıkma isteyecek ve ruh eşinle bu yolda çıkabilirsen bir hayli keyif alacaksın. Bulduğun her şey adeta senin mutlu olman için birçok desteklerini senden yana kullanacaklar gibi hissediyorum.

7 Şubat2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu yaşadığın anlara kadar biraz ruh eşine karşı sakin kalmayı başarmalı ve aslında biraz da ilgini tam belli etmelisin. İnsanların kalbine nasıl dokunacak olduğunu kestirebilirsen her şey sorunsuz bir şekilde yerine oturacak. İyi bir iletişim kurabilmek adına aslında biraz alttan almak ve bazı anlarda susmak gerektiğini öğrendiğin an sorunsuz bir hayatın olacak. Eline gelen bir para görüyorum. Ruh eşinin borçları için destek olabilirsin.

7 Şubat2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişi ile çok anlamlı bakıyor olsanız dahi partneriniz ile bu aralar sürekli olarak tartışma içerisinde olduğunuz çok açık bir şekilde ortada. Partneriniz kıskanç ve sizi sürekli olarak sıkan tavırlarından ötürü biraz ruhunuz sıkılmış gibi duruyor. Bu konu hakkında onunla çok fazla tartıştığınız ve bir sonunu göremediğinizi siz de fark etmişsiniz. Biraz onun açısından bakıp aslında sizi ne kadar sevdiğini hatırlarsanız partneriniz ile birlikte tartışmalara bir son verebilirsiniz.

7 Şubat2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu partneriniz ile olan uyumunuz fotoğraflardan dahi okunuyor. Bir elmanın iki yarısı gibi bakışlarınız o büyük aşkın temsilcisi adeta. Hayatınız boyunca birbirinizden ilham aldığınız ve huzur bulduğunuz yüzünüze yansımış. Aşk hayatınız bu kadar iyi ve anlamlı olmasının yanı sıra hayatınızdaki kişi geçmişte yaşadığı kötü olaylardan ötürü kendi içinde çözemediği problemlerin olduğu ve güven sorunu yaşadığı biraz da olsun fotoğraftan fark edilebiliyor.

7 Şubat2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişi ile yüz hatlarınızın uyumluluğu sizin çok doğru bir çift olduğunuzu ele veriyor. Bu ilişkiyi yapılandırma sürecine alıp karşı tarafı anlamaya başladığınız takdirde bu güzel çifti bir ömür boyu mutluluk bekliyor. Kendi geçmişini unutması ve güven sorununu beraber atlattığınız takdirde ilişkinizi oldukça üst seviyelere çıkaracaksınız. Ve hayatınız boyunca yapışık ikizler gibi birbirinizi sevecek ve kati suretle ayrılmayarak ömrünüzü nihayete erdireceksiniz. 

7 Şubat2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu hatlarınızın bir yapboz parçası gibi birbirleri ile olan uyumundan daha önce sizlere bahseden olmamıştır muhtemelen. İki taraf da birbirine arasından su sızmayacak şekilde bağlı olduğu apaçık ortada. Çokça yaşanmışlıkların olduğu her iki tarafın da yüz çizgilerinden belli ediyor. Geçmişte yaşadığınız bu yorgunluklar sayesinde birbirinizi tanımış ve çok mutlu bir çift olarak karşımızdasınız. Birbirinizin gözüne bakarak zihnini okuyabilecek duruma gelmişsiniz çoktan.

7 Şubat2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu parteriniz daha durumu izah etmeye başlamadan onu çözüyor ve açıklamaya dahi gerek duymuyorsunuz. Bazı konularda fikir ayrılıklarına düşseniz dahi, partnerinizi kırmamak adına elinizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor gibisiniz. Bir ömür boyu mutlu olacak çiftler arasında ilk sıradasınız adeta. Bu ara gayet kararlı ve dik başlı bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorum. Bu dik başlılığınızdan doğan tartışmalar olduğu da açıkça ortada. Partnerinizi sürekli yönlendirmeye çalışmanız biraz ilişkinizi yıpratmış olabilir.

7 Şubat2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu sizi sürekli olarak sıktığı da yüzünüze yansımış. Bu tarz hatalarınızın farkına varıp düzeltemeye başlarsanız ilişkiniz mükemmel bir hal alıp tıpkı ilk günlerdeki gibi birbirinize aşkla baktığınızı fark edeceksiniz. Birbirinizin bu durumlarda olmasında dahi kopmamanızın tek sebebi, karşınızdaki insanın sizin için doğru olduğunuzun farkında varmanızdır. Aşkınızın ilk başladığından beri devam eden bu sevgi selini kesmemek için bir an önce harekete geçmeniz şart.

7 Şubat2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu birbirine aşkla bakan bu gözlerin ardında büyük bir bağlılığın olduğunu fark edebiliyorum. Birbiriniz için yaratılmışsınız adeta. Hayatınızdaki kişinin sürekli olarak sizi düşünmesi ve mutlu olmanız için yapamayacağı şey olmadığı yüzündeki ifadeden belli olabiliyor. Ruh eşinizin sinirli olan yapısını partnerinin sakinliği ile dinginliğe kavuştuğu apaçık ortada. Sevdiğinizin dik duruşluluğu altında hayatınızdaki kişinin kendini adeta koruyucu meleğinin kanatları altında olduğunu hissediyor.

7 Şubat2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu bazı konularda birbirinizi yıpratıyor olabilirsiniz. Bu durumu aşmak adına karşı tarafı dinleyip derdini anlamak ilişkinizi olduğundan çok daha ileri bir seviyeye ulaştıracaktır. Güven problemi yaşamadığınızı ve mutlu bir çift olduğunuz her halinizden belli. Bazı sorunlarınızı aşarak mükemmelliğe ulaşabilirsiniz. Çok mutlu bir çift olduğunuz gözükse de yaşadığınız problemler ben buradayım diye çırpınıyor adeta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.