1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bayramda Yüzleri Güldürecek Haber: Emekli, Memur ve Asgari Ücretliye 25.000 TL Destek!
Bayramda Yüzleri Güldürecek Haber: Emekli, Memur ve Asgari Ücretliye 25.000 TL Destek!

Bayramda Yüzleri Güldürecek Haber: Emekli, Memur ve Asgari Ücretliye 25.000 TL Destek!

Asgari ücretli, memur ve emekli vatandaşlar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde artan nakit ihtiyaçları için çözüm yollarını arıyor. Milyonlarca vatandaş ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirirken hükümetle bu krizi çözebilmek adına yeni yöntemler üretiyor.

A+A-

Son dakika Bayram jesti emekli memur ve Asgari ücretli için geldi. 25.000 TL’lik ödeme Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı.

Asgari ücretli, memur ve emekli vatandaşlar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde artan nakit ihtiyaçları için çözüm yollarını arıyor. Milyonlarca vatandaş ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirirken hükümetle bu krizi çözebilmek adına yeni yöntemler üretiyor. Kurban Bayramı öncesi vatandaşın bütçesini rahatlatacak yeni formül ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı onaylı 25.000 TL’lik nakit destek ödemesi emekli, memur ve asgari ücretlilere sunuluyor. Yetki Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’a verildi. Başvuru yapanlar bayramdan hemen önce faizsiz bayram kredisi alabilecek. Kamu bankalarının bayram kredisi fırsatları ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Cumhurbaşkanlığı Onaylı Bayram Kredisi Geliyor

Türkiye’de ekonomik anlamda milyonlarca vatandaş zor günler geçiriyor. Özellikle bu yıl vatandaşlar aldıkları maaşlarla ay sonunu getirmekte zorlanırken Kurban Bayramının da yaklaşıyor olması endişeleri daha da arttırıyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kişiler için hükümetten de yeni formüller geldi. Cumhurbaşkanı talimatıyla Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan bayram kredisi fırsatları başladı. Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenleyen 3 kamu Bankası, düzenli gelire sahip, bankalara borcu bulunmayan kişilere bayram kredisi desteği verecek.

Asgari Ücretli Memur ve Emekli Başvuru Yapabilir

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank faizsiz bayram kredisi şartları belli oldu. Asgari ücretli memur ve emekli öncelikli olarak başvuru yapabiliyor. Bayram kredisi almak isteyenler de aranan diğer şartlar ise 18 yaşından büyük olmak, düzenli gelir sahibi olmak, Kredi notu 1200 puan ve üstü olması oluyor. Bu şartları sağlayan herkes kamu bankalarından faizsiz ihtiyaç kredisi alma hakkına sahip oluyor.

25.000 TL’lik Yeni İhtiyaç Kredisi Paketi Başvuruları Açıldı

Kamu bankaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine 25.000 TL’den başlayan faizsiz ihtiyaç kredisi paketlerinin başvurularını açtı. Daha yüksek limitli kredi kullanmak isteyenler de yine 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli ihtiyaç kredisini kamu bankalarında bulabilecek. Bayram öncesi vatandaşındaki ihtiyacına ilaç gibi gelecek olan kampanyaya son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Başvurular Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın dijital başvuru kanalları ve şubelerinden kolaylıkla yapılabilecek. Nakit ihtiyacı olanlar sadece T.C kimlik numarası ile başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.