1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bayrama Özel Fırsat: O Banka Müşterilerine Masrafsız ve 3 Ay Ertelemeli 100.000 TL Kredi Sunuyor!
Bayrama Özel Fırsat: O Banka Müşterilerine Masrafsız ve 3 Ay Ertelemeli 100.000 TL Kredi Sunuyor!

Bayrama Özel Fırsat: O Banka Müşterilerine Masrafsız ve 3 Ay Ertelemeli 100.000 TL Kredi Sunuyor!

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bankalar, bayram kredisi yarışına girdi. Ancak özellikle Vakıfbank'ın yeni kredi kampanyası dikkat çekiyor. Masrafsız ve düşük faizli ihtiyaç kredisi ile müşterilerine büyük bir avantaj sunan Vakıfbank, bayram öncesi nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

A+A-

Kamu bankası müşterilerine bayram jestini duyurdu. Masrafsız ve üç ay ödeme ertelemeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi verecek.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bankalar, bayram kredisi yarışına girdi. Ancak özellikle Vakıfbank'ın yeni kredi kampanyası dikkat çekiyor. Masrafsız ve düşük faizli ihtiyaç kredisi ile müşterilerine büyük bir avantaj sunan Vakıfbank, bayram öncesi nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Üstelik, bu kredi 3 ay ödeme erteleme avantajıyla sunuluyor.

Vakıfbank, Kurban Bayramı'na özel yeni ihtiyaç kredisi paketiyle müşterilerine önemli bir destek sunuyor. Bu kampanya kapsamında müşterilere sağlanan 100.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi fırsatı, bankanın müşteri odaklı yaklaşımının bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Ayrıca, 3 ay ödeme erteleme imkanıyla da müşterilerin ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Vakıfbank'ın yeni ihtiyaç kredisi faiz oranları müşterinin kredi notuna göre değişiklik göstermekle birlikte, şu anda özel bankalar ve diğer kamu bankaları arasında en uygun faiz oranları sunan banka konumunda. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler için başvuru şartları oldukça kolay; sadece Vakıfbank müşterisi olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak yeterli.

Başvuru süreci de oldukça hızlı ve kolay. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapanlar sadece 5 dakika içinde kredi onayı alabiliyorlar. Bu hızlı ve pratik başvuru süreciyle Vakıfbank, müşterilerinin ihtiyaçlarına anında çözüm sunuyor. 24 ay vadeli olarak sunulan bu kredi paketi, geri ödemelerde de müşterilere esneklik sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.