1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bayram Coşkusu Başlıyor: Emeklilere Müjde - Bayram İkramiyeleri 4.500 TL'ye Yükseldi!
Bayram Coşkusu Başlıyor: Emeklilere Müjde - Bayram İkramiyeleri 4.500 TL'ye Yükseldi!

Bayram Coşkusu Başlıyor: Emeklilere Müjde - Bayram İkramiyeleri 4.500 TL'ye Yükseldi!

Emekliler için bayramlar, bu yıl daha da coşkulu geçecek. Çünkü bayram ikramiyeleri artırılarak, emeklilerin sevinci katlanmış durumda. 2018’den bu yana düzenli olarak verilen bayram ikramiyeleri, 2024 yılı için %50 oranında artırılarak güncellendi.

A+A-

Emekliler için bayramlar, bu yıl daha da coşkulu geçecek. Çünkü bayram ikramiyeleri artırılarak, emeklilerin sevinci katlanmış durumda. 2018’den bu yana düzenli olarak verilen bayram ikramiyeleri, 2024 yılı için %50 oranında artırılarak güncellendi. Bu artışla birlikte, emeklilerin alacağı bayram ikramiyesi 3 bin TL’den 4 bin 500 TL’ye yükseltildi.

Emeklilerin Beklediği Bayram İkramiyesi Artık 4.500 TL!

Emekliler, her ay aldıkları maaşların yanı sıra ek ödemeleri de yakından takip ediyorlar. Ramazan Bayramı öncesinde ödenecek ikramiyeler için hazırlıklar tamamlandı. Genel olarak 3 bin TL olarak belirlenen bayram ikramiyeleri, belirli bir gruptaki emeklilere daha yüksek bir miktar olan 4 bin 500 TL olarak açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise 25 bin emekliye 1.500 TL ek bayram ikramiyesi vereceğini duyurdu.

İzmir’den 25 Bin Emekliye Ek Destek

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, 25 bin emekliye Ramazan Bayramı öncesinde 1.500 TL nakdi destek sağlanacağını belirtti. Bu desteğin, emeklilerin mutfak giderlerine katkıda bulunması amaçlanıyor.

Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatırılacak?

Emekliler, bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplarına yatırılacağını merak ediyorlar. TBMM’den geçen kararla, emekli bayram ikramiyeleri 3 bin TL olarak belirlendi ve ödeme takvimi üzerinde çalışmalar başladı. Sosyal Güvenlik Bakanı’nın ifadelerine göre, bu ödemelerin nisan ayının ilk haftasında emeklilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.