1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Bay Yanlış Yeni Bölüm Ne Zaman? Bay Yanlış 8. Bölüm Fragmanı
Bay Yanlış Yeni Bölüm Ne Zaman? Bay Yanlış 8. Bölüm Fragmanı

Bay Yanlış Yeni Bölüm Ne Zaman? Bay Yanlış 8. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı Fox TV’nin sevilen yaz dizisi Bay Yanlış, Cuma akşamları reytinglerde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Romantik komedi türündeki dizi, 21 Ağustos 2020 Cuma akşamı saat 20:00’de yeni bölümüyle ekranda olacak! Peki, Bay Yanlış 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Detaylar, haberimizin devamında…

A+A-

Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı Fox TV’nin sevilen yaz dizisi Bay Yanlış, Cuma akşamları reytinglerde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Romantik komedi türündeki dizi, 21 Ağustos 2020 Cuma akşamı saat 20:00’de yeni bölümüyle ekranda olacak! Peki, Bay Yanlış 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? 

Bay Yanlış 7. Bölümde Neler Oldu?

Özgür’ün restoranında işe başlayan Ezgi, bir Latin gecesi organize etme işine girişir. Ezgi’nin kendine aşık edebilmek için Özgür’le iş birliği yaptığı Serdar da bu Latin gecesine katılacaktır.

Ancak, Ezgi, daha önce hiç tango yapmamıştır. Serdar’a da tangoyla ilgili yalan söyleyince, bu dansı sadece 4 gün içinde öğrenmesi gerekir. Tango kurslarından beklediği tepkiyi alamayan Ezgi, Özgür’den ders almaya başlar. İkili, tango pratikleri yaparken birbirine iyice yakınlaşır.

Yine de, Ezgi’nin Serdar’a olan ilgisi ve Özgür’ün Yeşim’le olan görüşmeleri nedeniyle, her ikisi de duygularını içinde saklar. Bu arada, Soner’de yeniden ortaya çıkar ve Latin gecesinde her şey birbirine karışır.

Bay Yanlış 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bay Yanlış 7.bölümü ile ekranlara veda ettikten sonra, dizinin ardından 8.bölüm 1.fragmanı da hemen yayınlandı. Fragmanda, Ezgi ve Özgür birbirlerine olan ilgilerini sürdürseler de, yaşananlar nedeniyle bunu kendilerine saklamaya devam ediyorlar. Annesi, “Sen bu adama aşık mısın?” diye sorunca, Ezgi de kendine bile itiraf edemediği bu aşk sorusu karşısında kalakalır.

Bay Yanlış 8. Bölüm 2. Fragmanı

 Bay Yanlış 8. Bölüm 1.fragmanının ardından, yeni bölümün 2.fragmanı da yayınlandı. 8.bölüm hakkında ipuçları veren bu yeni fragmanda; Ezgi ve Özgür birlikte arabaya biniyorlar. Bu sırada, Cemre ve Ozan birlikte yemek yerlerken, Ozan; Özgür’ün Ezgi’ye aşık olmuş olabileceğini dile getirir. Birlikte, giderek daha fazla vakit geçiren Ezgi ve Ozan, bakalım bu yeni bölümde aşk itirafı yapabilecekler mi?

Bay Yanlış 8.bölümü ile 21 Ağustos 2020 Cuma akşamı saat 20:00’de FOX TV’de izleyiciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.