1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Memik Yılmaz Duyurdu! Gaziantep FK, Süper Ligten Çekiliyor Mu? Hatayspor, Gaziantep FK Maçları Nerede Oynanacak?
Başkan Memik Yılmaz Duyurdu! Gaziantep FK, Süper Ligten Çekiliyor Mu? Hatayspor, Gaziantep FK Maçları Nerede Oynanacak?

Başkan Memik Yılmaz Duyurdu! Gaziantep FK, Süper Ligten Çekiliyor Mu? Hatayspor, Gaziantep FK Maçları Nerede Oynanacak?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, futbolcuları deprem felaketini yaşadı. Gaziantep FK’da yönetim kurmak için görevlendirilen Memik Yılmaz, ligden çekileceklerini ifade etti. Deprem felaketinden etkilenen Hatayspor da geçtiğimiz günlerde Süper Lig'den çekilmişti.

A+A-

Gaziantep FK'da yönetim kurmak için görevlendirilen Memik Yılmaz, ligden çekileceklerini ifade etti. Yılmaz, TFF'ye gönderilecek yazı üzerine çalıştıklarını ve resmi başvuruyu yapacaklarını belirtti. Deprem felaketinden etkilenen Hatayspor da geçtiğimiz günlerde Süper Lig'den çekilmişti.

Hatayspor ve Gaziantep FK maçları nerede oynanacak?

Tesisleri zarar gören kulüpler, TFF'den öncelikle sığınma talep etti. Riva'daki tesisleri kullanmak isteyen, maçlarını da İstanbul ve yakın illerde oynamayı arzu eden iki kulübün bu talebi federasyon tarafından da olumlu karşılandı. Hatayspor ve Gaziantep FK sezon sonuna kadar Riva'yı kullanmak istediklerini ve maçları da o hafta boş olan İstanbul'daki statlar ya da Kocaeli ve Sakarya'da oynayabileceklerini belirttiler. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ayrıca bu süreçte tüm masraflarının da karşılanması talep edildi.

AYRINTILAR BİRAZDAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.