1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Başkan Erdoğan müjdeleri duyurdu! KOSGEB destekleri genişliyor, kömür yardımı, doğalgaz gibi birçok destek geliyor
Başkan Erdoğan müjdeleri duyurdu! KOSGEB destekleri genişliyor, kömür yardımı, doğalgaz gibi birçok destek geliyor

Başkan Erdoğan müjdeleri duyurdu! KOSGEB destekleri genişliyor, kömür yardımı, doğalgaz gibi birçok destek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yapmış olduğu açıklamada KOSGEB destekleriyle ilgili yeni müjdeyi duyurdu. Enerji desteğini de duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımıza yapılan kömür yardımlarının yeni yıl ile beraber, altını şimdi çiziyorum, doğal gaz faturası desteği olarak da verilebileceğinin haberini sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yapmış olduğu açıklamada KOSGEB destekleriyle ilgili yeni müjdeyi duyurdu. Enerji desteğini de duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımıza yapılan kömür yardımlarının yeni yıl ile beraber, altını şimdi çiziyorum, doğal gaz faturası desteği olarak da verilebileceğinin haberini sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KOSGEB destekleriyle ilgili yapmış olduğu açıklamada, "KOSGEB destekleriyle ilgili bir müjdemizi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Bilindiği gibi Nisan ayında mikro ve küçük işletmelere yönelik bir hızlı destek programı başlatmıştık. Bu programın kapsamını yeni mezun gençlerimizin istihdamını teşvik edecek şekilde genişletiyoruz. Son 12 aydaki çalışan sayısını koruyup meslek lisesi ya da üniversite mezunu gencimizi en az 12 ay boyunca istihdam etme taahhüdünde bulunan işletmelere 100 000 lira destek veriyoruz. Kadın istihdamında bu rakam 110 bin lirayı buluyor. Mikro işletmelerde 2 ve küçük işyerlerinde 5 personele kadar uygulaması yapılacak bu destek rakamı, faizsiz olarak 2 yıl sonra 24 ayda geri ödeyecek. Amacımız, bu programla 75 bin yeni meslek lisesi ya da üniversite mezunu gencimizi istihdama dâhil etmektir. İşletmelerimizi başvuruları bugün açılan bu programa katılmaya davet ediyoruz." dedi.

ENERJİ DESTEĞİ

Öte yandan Erdoğan, "Vatandaşlarımıza yapılan kömür yardımlarının yeni yıl ile beraber, altını şimdi çiziyorum, doğal gaz faturası desteği olarak da verilebileceğinin haberini sizlerle paylaşmak istiyorum." açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.