1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Başım Belada Dizisi Skandal Konusuyla Gündemi Sarsıyor! Başım Belada Dizisinin Konusu Nedir, Nerede Çekiliyor? Başım Belada Oyuncu Kadrosu...
Başım Belada Dizisi Skandal Konusuyla Gündemi Sarsıyor! Başım Belada Dizisinin Konusu Nedir, Nerede Çekiliyor? Başım Belada Oyuncu Kadrosu...

Başım Belada Dizisi Skandal Konusuyla Gündemi Sarsıyor! Başım Belada Dizisinin Konusu Nedir, Nerede Çekiliyor? Başım Belada Oyuncu Kadrosu...

ATV'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Başım Belada, ekranlara adımını attı! Keremcem ve Merih Öztürk'ün başrollerini üstlendiği dizi, şimdiden izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Başım Belada'nın konusu, oyuncuları ve çekim yerleri hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik. İşte, dizi hakkında merak edilenler...

A+A-

Başım Belada dizisi, Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarından ATV'nin yayınladığı bir dizi. Dizi, 5 Mart 2023 tarihinde ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Başrollerini Keremcem ve Merih Öztürk'ün paylaştığı dizi, polisiye türünde ve bir grup insanın haksızlığa uğrayanların davalarını takip etme mücadelesini anlatıyor.

BAŞIM BELADA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizinin konusu, eski bir polis memuru olan Azam Kamber ve yakın arkadaşı Pele'in haksızlığa uğrayanların davalarını takip etmek için bir ekip kurmaları üzerine başlıyor. Azam'ın özel hayatı ise oldukça çalkantılıdır. Trabzon'daki annesi, Azam'ı çocukluk arkadaşı Melike'yle evlendirmek istemektedir. Ancak Azam, babasından sakladığı polislikten istifa ettiği gerçeğini de saklamak zorundadır.

Azam'ın yeni komşuları olan Biçer Ailesi'nin büyük kızı Leyla'nın fotoğrafını "Sevdiğim kız" notuyla Azam'ın telefonundan Şerife'ye göndermesi, Azam'ın hayatını bir anda değiştirir. Kamber ailesi, Melike'yi de yanlarına alarak apar topar Trabzon'dan İstanbul'a Azam'ın yanına gelirler. Azam, hem sevdiğim kız yalanıyla başa çıkmaya çalışmak zorunda kalırken, hem de babasından sakladığı polislikten istifa ettiği gerçeğini saklamak zorundadır.

Diğer yandan, Leyla ve ailesi olan Biçer Ailesi, Tayfur dışında her biri özel denebilecek yeteneklere sahip bir ailedir. Tayfur ise risk analizi yapmakta oldukça iyidir. Anne Narin Biçer, maharetli bir hipnoz ustasıdır. Leyla'nın kardeşleri Buğra ve Berna, bilgisayar hacklemek ve yakın dövüş konusunda yeteneklidirler.

-484.jpg

Ailenin büyük erkek çocuğu Safa'nın Çağdaş tarafından öldürülmesi aileyi bir intikam planına sürükler. Ancak karşılarında eli kolu her yere uzanan bir YAPI'nın üyesi olan Çağdaş Varlı vardır. Aile, intikam planlarını takip ederken, Azam'la da sık sık karşı karşıya geleceklerdir.

BAŞIM BELADA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başım Belada dizisinin başrollerini Keremcem ve Merih Öztürk paylaşıyor. Keremcem, Azam Kamber karakterini canlandırırken, Merih Öztürk ise Pele karakterine hayat veriyor. Dizide ayrıca Meltem Gülenç, Bahar Şahin, Gökhan Niğdeli, Aliye Uzunatagan, Ayhan Taş, Sinan Çalışkanoğlu, Hakan Akın, Güzin Özyağcılar, Ceyhun Yılmaz ve Tolga Evren gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

Başım Belada'nın yönetmenliğini Levent Tülek üstlenirken, senaryosu ise Gani Müjde tarafından kaleme alındı.

BAŞIM BELADA NEREDE ÇEKİLDİ?

Başım Belada dizisi, İstanbul'un birçok ilçesinde çekildi. Dizinin çekimleri özellikle Beyoğlu, Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Kartal gibi semtlerde gerçekleştirildi.

BAŞIM BELADA GERÇEK HİKAYE Mİ?

Başım Belada dizisi, kurgusal bir hikayeye dayanıyor. Dizi, hayal ürünü olan bir senaryo ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Başım Belada dizisi, sezonun iddialı yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Kurgusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilerden tam not alan dizi, her hafta pazartesi günleri ATV'de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.