1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Başarılı Oyuncu Yasemin Hadivent’in 4 Yaşındaki Yeğeni Hayatını Kaybetti!
Başarılı Oyuncu Yasemin Hadivent’in 4 Yaşındaki Yeğeni Hayatını Kaybetti!

Başarılı Oyuncu Yasemin Hadivent’in 4 Yaşındaki Yeğeni Hayatını Kaybetti!

Türk kadın oyuncuları arsında başarılı isimlerde olan Yasemin Hadivent’in acı günü! Henüz 4 yaşında olan yeğeni ( kız kardeşinin kızı) vefat etti! oyuncunun acılı kız kardeşi evladının ölüm haberini Instagram hesabından duyurdu.

A+A-

Türk kadın oyuncuları arsında başarılı isimlerde olan Yasemin Hadivent’in acı günü! Henüz 4 yaşında olan yeğeni ( kız kardeşinin kızı)  vefat etti! oyuncunun acılı kız kardeşi evladının ölüm haberini Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu;

‘’ Gittiğin cennet bahçelerinde mutlu olacağına eminim. Emanetimi bugün adeta kollarım ile teslim ettim. Sen bu dünyaya ete ve kemiğe bürünmüş bir melek olarak geldin ve yine bir melek olarak veda ettin. Elbet bir gün kavuşacağız. Büyük bir özlem ve hasret ile o günü bekliyor olacağım… Kızımı bugün itibari ile kaybettik. Aratan ve soran tüm herkese teşekkür ederiz. Aile olarak acımızın tazeliği nedeni ile şu an konuşacak durumda değiliz. Anlayışınıza sığınarak, dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyoruz.’’ Diye not düştü.

Melisa Melek Olarak Geldi Melek Olarak Gitti!

En son Show TV kanalında Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde karşımıza çıkan başarılı oyuncu Yasemin Hadivent için bugün en acılı günlerden biri. Kız kardeşi Nazenin Hadivent’in henüz 4 yaşında olan kızı Melisa hayatını kaybetti. Kızını ölümüne dair anne Nazenin Instagram hesabından acı dolu bir paylaşım yaparak duyurdu. Minik kızın ne için ve nasıl vefat ettiğine dair henüz net bir bilgi aktarılmadı. Acılı anne ‘’ ailece konuşacak durumda değiliz.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.