1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Başak Burcu, Kabalıktan Asla Hoşlanmaz ve Sevimli Yönleri
Başak Burcu, Kabalıktan Asla Hoşlanmaz ve Sevimli Yönleri

Başak Burcu, Kabalıktan Asla Hoşlanmaz ve Sevimli Yönleri

Ömründe bir başak olarak doğduysan küçük ayrıntılara dikkat ediyorsun ve Zodyak’ın en önemli işaretlerinden biri olan vicdani duygunu hiç kaybetmedin. Bu yüzden küçük ayrıntılara dikkat ediyorsun ve insanlardan her zaman nezaket bekliyorsun.

A+A-
  • Başak burcu insanları toprak elementindendir ve uğurlu günleri Çarşamba’dır.
  • Merkür gezegeninin etkisi altında oldukları için güçlü yönlerinde sadakat, analiz etme yapısı, nazik davranma, çalışkan olma ve pratik davranma özellikleri vardır. Kabul et sen de başaksan oldukça utangaçsın.
  •  Zaman zaman endişeli yönlerin var. Kendini ve başkalarını aşırı derecede eleştirmeyi seviyorsun ve oyun oynamaktan hoşlanıyorsun.
  • Hayvanlar konusunda doğa bilincin olduğu için oldukça duyarlısın.
  • Titiz olduğun için ikili ilişkilerinde her zaman şüpheci yaklaşıyorsun. Bunun için evlenme teklifi etmek senin için bir kabusa dönüşüyor. Çünkü daima endişelisin. Acaba karşımdaki insan benim için doğru kişi mi diye kendine sorup duruyorsun.

Başak İnsanı Kabalıktan Asla Hoşlanmaz

Ömründe bir başak olarak doğduysan küçük ayrıntılara dikkat ediyorsun ve Zodyak’ın en önemli işaretlerinden biri olan vicdani duygunu hiç kaybetmedin. Bu yüzden küçük ayrıntılara dikkat ediyorsun ve insanlardan her zaman nezaket bekliyorsun. İşini dikkatli bir şekilde yaptığın için şansa inanmıyorsun. Dünyaya kapalı hassas bir kalbim var ve genelde hayata realist yaklaşıyorsun. Aslında bu çoğu zaman yanlış bir şey. Çünkü; hassas kalpler kendilerini daima ifade etmekte zorlanır. Duygularının yerine aklını hayata geçirsen daha doğru ve hatasız kararlar alabilirsin. Altıncı hissinle hareket ediyorsun çoğu zaman. Ancak biraz olsun ikili ilişkilerinde daha rahat davranabilirsin. Örneğin; en ilginç evlilik teklifi fikirleri üzerine rahat bir şekilde uzun uzun düşünebilirsin.

Başak Burcu Oğlak Burcu İle Mükemmel Bir Uyum Sağlar

Başak burçları oğlak burcu ile mükemmel bir uyum sağlar. Çünkü güçlü karakterleri, muhafazakar yapıları ve günlük yaşamlarında pratikliği sevmeleri iki burcu birbirine yaklaştırır. Eğer bir başaksan oğlak burcu biriyle evlendiğin takdirde mükemmel bir gelecek seni bekliyor olabilir. Ancak bunun için evlenme teklifi planlarını iyice düşünüp harika bir organizasyon yapmalısın. İkiniz de kaos durumlarında aklınızı pratik bir şekilde kullanıyor ve içinde bulunduğunuz durumdan hızlı bir şekilde çıkabiliyorsunuz. Ancak zaman zaman ayrıntılara takıldığınız için hayatınız zindana dönüşebiliyor. Gezegen Merkür olduğu için bu durumda iletişim yönün kuvvetli. İnsanlara yardım etme ihtiyacın oldukça fazla. Tek misyonunun kendini ve başkalarını iyi hissettirmek.

Başak Burcu İnsanının Sevimli Yönleri

Başak burçları Venüs gezegenin etkisi altına girdiklerinde Zodyak işaretleri ile uyumluluk göstererek oldukça sevimli bir yapıya bürünürler. Eğer sen de bir başaksan kalbini açtığın kişiyle güvende hissettiğin takdirde sevgini verme konusunda tüm sevimliliğini kullanıyorsun.. ..Eğlenceye ve sıradan ilişkilere sahip olmaktan ziyade istikrarlı bir ilişkiyi tercih ediyorsun. Karşındaki insana güven konusunda biraz sıkıntı yaşıyorsun ve evlilik senin için uzun bir süreç. Evlilik kararını vermek için partnerini iyi tanıman gerekiyor. Öyle hemen evlilik teklifi pankartları hazırlayıp hayatını birleştirme fikri konusunda hızlı davranmak sana göre değil. Çünkü yavaş ve istikrarlı bir şekilde sabırla yolunda ilerlemeyi seviyorsun.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.