1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Baraj dizisi final mi yaptı, neden 10. bölüm fragmanı yayınlanmadı? İşte Baraj dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…
Baraj dizisi final mi yaptı, neden 10. bölüm fragmanı yayınlanmadı? İşte Baraj dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Baraj dizisi final mi yaptı, neden 10. bölüm fragmanı yayınlanmadı? İşte Baraj dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

FOX TV ekranlarına hızlı bir giriş yapan Baraj dizisi ilk iki bölümü ile tüm seyircileri ekran karşısına kilitlemeyi başaran bir yapım oldu. Fakat Baraj dizisi neden onuncu bölüm fragmanını yayına almadı yoksa final mi yapacak sorularını beraberinde getirdi. Başrollerini;

A+A-

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük tarafından paylaşılan dizinin haftaya ekranlara gelip gelmeyeceği merak edilen konulardan bir tanesi oluyor.

Geçtiğimiz akşam 9. bölümü ile ekranlara gelen Baraj dizisi 10. bölüm fragmanını yayına almadı. Fragmanın yayına alınmamış olması da sevenleri tarafından Baraj dizisi final mi yapıyor, son akıbeti ne oldu gibi soruların beraberinde gelmesine neden olacak. Baraj dizisi gerçekten bitti mi, fragman neden yayına alınmadı gibi birçok soruyu beraberinde getirdi.

Baraj dizisi neden yeni fragmanı yayınlamadı?

FOX TV ekranlarının sevilen yeni sezon Baraj dizisi neden yeni bölüm fragmanı yayına almadığı merak ediliyor. Tüm sevenleri tarafından yoksa Baraj dizisi bitecek mi gibi soru işaretlerinin yanıtlarını aramasına neden oldu. Şu an Baraj dizisi bitmesi ama geçtiğimiz akşam ekranlara gelen dizi karşısında beklenen reyting alınamadı. Bu durum karşısında yeni fragman yayınlanmadı olarak düşünülüyor. Kanal ya da yapım tarafından her ne kadar bir açıklama gelmese bile büyük ihtimal ikisinin bir araya gelmesi ile beraber final ya da devam gibi karar alması meydana gelecek.

1977 yılı Baraj filminden esinlenerek FOX TV ekranlarına gelen Baraj dizisi geçtiğimiz akşam ekranlara geldi. Merak edilen yüzleşme oldu ve gerçekler bu yüzleşmenin ardından ortaya çıktı. Her ne kadar kanal – yapım şirketi ve oyuncular tarafından yayına alınan 9. bölüm ile iyi bir reyting sıçraması yapması beklenmiş olsa bile maalesef ki durum pek de istendiği doğrultuda devam etmedi. TOTAL reyting sonuçlarına bakıldığı zaman 9. sırada yerini almayı başarırken maalesef ki AB reyting sonuçlarına bakılırken ilk ona bile giremediği ortaya çıktı.

Baraj dizisi son bölüm neler oldu, sırlar ortaya çıktı mı?

Biran Damla Yılmaz – Feyyaz Duman ve Burak Yörük tarafından sevilen oyunculukları ile ekrana gelen Baraj dizisi içinde dün merakla beklenen sırlar ortaya çıkarken uzun bir süredir beklemelerin devam ettiği yüzleşmeler de ekranlara yansıdı.

Nehir dolandırıcılık suçlarından dolayı aranıyordu. Bu yüzden de Nazım sayesinde ıssız bir kulübe içinde saklanmaya başladı. Tarık yıllardır zengin olma hayali kuruyordu. Hayalleri ona patronunun kızı olan Fulya ile evlenmesinin ardından vaat edilmişti. Zahra her bir anını Tarık’ın peşinde geçiriyor ve sürekli onu tehdit etmek için durmak nedir bilmiyordu.

Dizide saklanan tüm sırlar ortaya çıktığı gibi herkesin yüzleşmesi de son bölümde ekranlara geldi. Şimdi kilit nokta Nedir’de. Onun ne karar vereceği büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.