1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankaya Gitmeden Binlerce Lira Alabilirsiniz! İşte Akbank’tan Çalışanlara Özel 50 Bin TL Kredi Fırsatı
Bankaya Gitmeden Binlerce Lira Alabilirsiniz! İşte Akbank’tan Çalışanlara Özel 50 Bin TL Kredi Fırsatı

Bankaya Gitmeden Binlerce Lira Alabilirsiniz! İşte Akbank’tan Çalışanlara Özel 50 Bin TL Kredi Fırsatı

Akbank’ın çalışanlara online olarak 50 bin lira kredi imkanı sunması sayesinde şubelere gitmeye gerek kalmadan kredi çekmek mümkün. Bu kredi haberi ardından pek çok vatandaş kredi nasıl alınır ve başvuru şartları nelerdir gibi konuları merak ediyor. İşte habere ilişkin olarak diğer detaylar..

A+A-

Online olarak Akbank çalışanlara kredi imkânı pek çok kişi tarafından oldukça ilgi gördü. Akbank’ın çalışanlara online olarak 50 bin lira kredi imkanı sunması sayesinde şubelere gitmeye gerek kalmadan kredi çekmek mümkün. Bu kredi haberi ardından pek çok vatandaş kredi nasıl alınır ve başvuru şartları nelerdir gibi konuları merak ediyor. 

Bankacılık işlemlerinde en çok tercih edilen bankalardan birisi olan Akbank online olarak çalışanlara 50 bin lira kredi imkanı sunuyor. Online olarak bu krediden faydalanmak isteyen kişilerin öncelikli olarak bankada bir hesaplarının bulunması gerekiyor. Aksi halde bu kredi imkânından faydalanamamaktadırlar.

Akbank Çalışanlara Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

Akbank tarafından verilen Akbank çalışanlara kredi başvuru şartları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu krediler için kredi notu ve kredi sicili gibi değerlendirmelere bakılmaktadır. Kişiler kredi için başvuru yaptıkları zaman TC kimlik numarasından ne kadar kredi alınabileceği çıkmaktadır. Kişilerin kredi onayı alabilmeleri adına bankanın belirlemiş olduğu politika skorunun da en az 1200 olması gerekmektedir. Ayrıca kredi başvurusunun onaylanması adına diğer bankalara kredi kartı ve kredi ödemelerinin de sorunsuz bir biçimde güncel ödemelerinin yapılmış olması gerekmektedir. Kişiler gerekli şartlara uygun oldukları zaman 50bin lira kredi imkânından hemen faydalanabilmektedirler.

Akbank Online Kredi Başvurusu

Çalışanlar için sunulan kredi imkanlarından faydalanabilmek adına Akbank online kredi başvuru yapmak isteyen kişilerin kesinlikle banka hesaplarının bulunması gerekmektedir. Aynı zamanda banka hesaplarına bağlı olacak şekilde internet bankacılığının da açılması gerekiyor. Online olarak kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin Akbank Direkt uygulamasından kredi başvuru menüsüne gelerek başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapılması ardından şartlara uygun olan kişiler hemen kredi için değerlendirmeye alınmakta ve onay almaları halinde hemen kredilerini kullanabilmektedirler. 50 bin lira kredi başvurusu yapıldığı zaman banka düşük limitli krediler vermektedir. Bu limitin yükseltilmesi için banka şubelerine giderek kredi girişinin yaptırılması gerekmektedir. Böylelikle de 60 ay vadeli, 3 ay ertelemeli olarak kredi imkânlarından faydalanabilmektedirler.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum