1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankaya Bile Gitmeden 0,55 Faizle 6 Ay Ödemesiz 30 Bin TL Alın! Başvuru Ekranı Burada…
Bankaya Bile Gitmeden 0,55 Faizle 6 Ay Ödemesiz 30 Bin TL Alın! Başvuru Ekranı Burada…

Bankaya Bile Gitmeden 0,55 Faizle 6 Ay Ödemesiz 30 Bin TL Alın! Başvuru Ekranı Burada…

Kamu bankalarından HalkBank, 0.55 faiz oranı ile 30 Bin TL’ye kadar 6 ay ödemesiz kredi imkanı sunuyor. Üstelik bankaya gitmeye, sıra beklemenize dahi gerek yok. Başvuru ekranından başvuru yapabilirsiniz. İşte Halkbank  Sosyal Hayatı Destek Kredi başvuru nasıl yapılır? ve diğer tüm detaylar…

A+A-

Kamu bankalarından HalkBank, 0.55 faiz oranı ile 30 Bin TL’ye kadar 6 ay ödemesiz kredi imkanı sunuyor. Normalleşme kapsamında ekonomik olarak desteğe ihtiyacı olan herkes, bu krediden faydalanabilir. Üstelik bankaya gitmeye, sıra beklemenize dahi gerek yok. Başvuru ekranından başvuru yapabilirsiniz.

Halkbank Sosyal Hayatı Destek Kredisi Nedir?

Korona virüs pandemisinin ardından normalleşme sürecine geçişin sağlanabilmesi, nakit akışının devam etmesi ve sosyal hayatın canlanması ile beraber; düğün, mobilya, beyaz eşya, tekstil, çeyiz, elektronik ve ev aletleri gibi ihtiyaçları karşılayabilmek adına yüzde 0.55’ten başlayan faiz oranıyla 6 ay ödemesiz 60 ay vade seçeneği ile 30 Bin TL’ye kadar kredi çekebilirsiniz.

Halkbank Kredi Faiz Oranları 

Halkbank ile anlaşmalı olan bayilerden ya da firmalardan Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi sayesinde aylık yüzde 0.55 faiz oranı ile alışveriş yapabilirsiniz. Anlaşmalı olmayan mağazalardan ise, aylık yüzde 0.82 faiz oranı ile kredi kullanabilirsiniz.

Krediye Nasıl Başvuru Yapılır?

Halkbank Sosyal Hayatı Destek Kredisine başvuru yapabilmek için şubeye gidebilir, ya da internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Halkbank Sosyal Hayatı Destek Kredi Başvurusu İçin Tıklayını

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum