1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankalardan müjde! Yapılandırma kararı alındı mı? Faiz oranları bir günde değişti…
Bankalardan müjde! Yapılandırma kararı alındı mı? Faiz oranları bir günde değişti…

Bankalardan müjde! Yapılandırma kararı alındı mı? Faiz oranları bir günde değişti…

Korona virüs süreçlerinde kredi ve kredi kartı borçlarını ödemek konusunda maddi anlamda zorluk çeken vatandaşlar tüm borçlarını tek bir hesapta birleştirerek yapılandırma gelmesi bekliyor.

A+A-

Korona virüs süreçlerinde kredi ve kredi kartı borçlarını ödemek konusunda maddi anlamda zorluk çeken vatandaşlar tüm borçlarını tek bir hesapta birleştirerek yapılandırma gelmesi bekliyor.

Sadece kredi kartı için değil bir yandan da konut ya da ihtiyaç kredisi borçları gelerek yapılandırmanın yanı sıra rahat fırsatlar sunuluyor. Vatandaşların borç kaygısı içerisinde olduklarında maaşları yeterli gelmediği zaman genel olarak herkes kredi ve kredi kartlarına karşı yönelim gösteriyor. Kredi kartı borçlarının artık ödenemeyecek kadar artmasının ardından vatandaşlar bu zorlu günlerde kendileri için yöntem aramaya başlıyor. Borçlardan ötürü kredi notları düşen vatandaşlar bu günlerde bir yandan da kredi çekebilecek miyiz diye araştırmalarına devam ediyor.

Kredi kartlarını taksite bağlamak…

Kredi kartlarının yer aldığı bankalara başvuru yapmak yeterli olacak. Bu zorlu günlerde birçok bankanın yapmış olduğu kampanyalar yer alıyor. Bunları takip ederek ya da bankalar ile görüşerek yapılandırma imkanları nasıl olacak araştırmalar yapılabilir. Teminat istenmesinin yanı sıra faiz oranları gibi konular bir hayli merak ediliyor.

Bankalar tarafından 12, 24 ve 36 ay vade ile verilen bu yapılandırma ya da kredi paketleri kişilerin gelir durumlarına göre belirlenen vadeleri ve faiz oranlarında değişiklik yapabiliyor.

İş bankasından kredi kartı borcu yapılandırma fırsatları…

Vatandaşlar için İş bankası yapılandırma fırsatları sunarak kişilerin borçlarını tek bir çatı altında bir hale getirmelerine yardımcı oluyor. Bu günlerde vatandaşların rahat bir nefes alması için sadece yüzde 2,76 faiz oranı uygulanır. Sadece iki aylık taksitlendirme işlemlerini tercih edenler için yüzde 2,13 faiz oranı uygulanacaktır. Bu durum bankalara göre değil müşterilerin gelir durumlarına göre değişiklik gösterecek. Kredi kartı yapılandırma süreçleri kişilere göre değişiklik gösterecektir.

Akbank kredi kartı borç yapılandırma fırsatları…

Akbank kredi kartı borç yapılandırma fırsatları sırasında müşteriler için güzel haberler vermeye devam ediyor. Sadece yüzde 2,32 faiz oranı ile 9 ay vade imkanı ile sunulan kredi paketi kapsamında vatandaşlara rahatlık sunuluyor. Borç transfer işlemleri yapmak isteyen vatandaşların bankalara başvuru yapması gerekir.

Kredi kartlarına 72 ay yapılandırma fırsatları…

72 ay yapılandırma fırsatları sunan bankalar kişilerin borçlarını tek bir hesap altında toplamaları için fırsatları sunmaya devam ediyor. Kredi kartı borç birleşimleri için ödemelere ek faiz eklemeleri söz konusu olabilir. Kredi kartı borçlarını ödeme için büyük bir fırsat olacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.