1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankalardan Kredi Müjdesi Geldi! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz..!
Bankalardan Kredi Müjdesi Geldi! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz..!

Bankalardan Kredi Müjdesi Geldi! Hemen Başvuru Yapabilirsiniz..!

Kısa vadeli bir şekilde kredi imkanlarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar için kredi imkanı veren birçok banka yer alıyor ve bankalar için gerekli başvurular devam ediyor. Denizbank tarafından vatandaşlar için sunulan ve Eylül ayının sonuna kadar hala devam edecek olan kredilerin kampanyaları ile beraber devam ediyor.

A+A-

Kampanya kapsamı içerisinde emekli olan vatandaşlar için banka müşterileri için kefil şartları olmadan yüzde 0.79 faiz oranlarıyla borç transfer işlemlerini sunacak. Banka tarafından müşteriler adına sunulan borç transfer süreçlerinde uzatma durumları olura 1.17 oranlarıyla artış gösterecek.

Emekli bankacılığı ile yer alan kapsamda devam eden önemli kampanyalardan bir tanesi de Denizbank tarafından vatandaşlara verilen maaşlarını bankaya taşıma sözünün ardından üç ay taahhüt olmadan borç transferlerinden yararlanma adımlarıdır. Eylül ayının sonuna kadar geçerli bir şekilde yer alacak kampanya kapsamı ile beraber sunulan birçok oran ve aylık ödeme durumlarının hesaplamaları da yapıldı.

Denizbank vatandaşlar için kampanyalarına devam ediyor

Sunulan kampanya sadece emekli olan vatandaşlar için olacak. Bankadan maaş alma sözü vermelerinin ardından yaz aylarında başlayacak olan kredi hala devam ederek iki farklı oranıyla dikkatleri çekiyor. On iki ay kredi kullananlar için yüzde 0.79 olurken daha fazla vade isteyenler için 1.17 olacak.

Kredi başvuruları için hangi adımlar gerekli olacak?

Denizbank içerisinden kredi almak isteyen vatandaşlar için şu an üç farklı yöntem sunularak adımlar yerine getiriliyor. Birisi internet bankacılığı üzerinden elektronik bir şekilde yapılırken bir tanesi bankalara gelerek yüz yüze başvuru yapmak oluyor. Son adımsa bankanın kendisine ait olarak verilen mobil ile yerine getirilecektir.

Vade süresinin artması kredilere uygulanacak oranların artmasını sağlıyor

Emekli olan müşteriler için kredi imkanları eğer 12 ay vadeli olursa yüzde 0.79 oranında bir faiz uygulanacak. Fakat bunun yerine 13 ve 36 ay vade olanaklarını seçerlerse sürenin artmasıyla beraber oran da artacak ve 1.17 ye çıkacak. En fazla 36 ay vadeli olarak bankalar kredi imkanı sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.